Position: sygdoms > 4 >

stråling myelopati bivirkninger

   Webster 's Dictionary definerer myelopati som enhver sygdom eller lidelse i rygmarven eller knoglemarv . Stråling myelopati er rygmarvsskade efter terapeutiske bestråling . Der er tre klassifikationer . fælles , men milde forbigående , mindre almindelige , men katastrofale og progressive , og ualmindeligt lavere motor neuron syndrom

Forbigående myelopati


Forbigående myelopati er rapporteret i 10 til 15 procent af patienter, der får strålebehandling til Hodgkin 's sygdom . Kendte bivirkninger er en elektrisk stød følelse op og ned i rygmarven , som ofte forværres med fysisk anstrengelse . Det ofte strækker sig ned i arme og ben

behandling for Forbigående myelopati


Bivirkninger af forbigående myelopati en tendens til at falde med tiden og skal synke 08:59 måneder efter afslutning af den stråling behandlinger .

Progressiv eller forsinket Stråling myelopati


Patienter diagnosticeret med forsinket stråling myelopati klager over følelsesløshed i benene samt lukkemuskel dysfunktion . Lidt smerte rapporteres .

Prognose for Forsinket stråling myelopati

bivirkninger for forsinket stråling myelopati fremskridt med tiden og er generelt irreversible .

Motor Neuron Syndrom

En sjælden tilstand forbundet med stråling myelopati er motorneuron syndrom . En patient ramte kan forvente bilaterale svaghed , muskelatrofi , et fald i reflekser , og flexor styrke begrænset til benene . Dette syndrom er irreversibel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------