Position: sygdoms > 4 >

ubehandlet tyktarmskræft prognose

   Tyktarmskræft forekommer i tyktarmen . I de tidlige stadier af kræft , kan der ikke være nogen ydre symptomer . Tyktarmskræft , der er ubehandlet fører til en livstruende tilstand . Som tiden skrider frem , er prognosen bliver mere dystre

Symptomer


Tyktarmskræft kan fremskridt uden symptomer manifesterer sig i de tidlige stadier . Ubehandlet tyktarmskræft fører til uforklarlige vægttab og væsentlige ændringer i afføringsvaner .

Identifikation


Når en diagnose af tyktarmskræft er gjort, er sygdommen iscenesat til at bestemme progressionen af sygdommen til andre områder af kroppen . Tyktarmskræft i stadium 0 har en 90 procent overlevelsesrate over fem år, mens fase IV kræft har en overlevelsesrate på mindre end 5 procent over fem år , efter alternative kræft-treatments. com .

Forebyggelse


Den tidligere, at tyktarmskræft opdages , jo bedre er prognosen . Tyktarmskræft skal behandles for at forhindre mindre end 5 procent overlevelsesrate prognosen for senere fase tyktarmskræft .

Betydning

Prognosen for tyktarmskræft bliver værre med tiden . Tyktarmskræft screening begynder i en alder 50 forhindrer den dystre prognose af ubehandlet stadium IV tyktarmskræft .

Advarsel

Prognosen for kræft i tyktarmen , når den ankommer til senere stadier af sygdommen tjener som en advarsel til patienter til at screene for sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------