Position: sygdoms > 4 >

Breast Cancer Awareness & Fødevarer , der bekæmper brystkræft

   Brystkræft vil strejke ¨¦n ud af hver otte kvinder på et eller andet tidspunkt i deres liv , ifølge National Institutes of Health ( NIH ) . Mens risikoen for at udvikle brystkræft ikke helt kan elimineres , kan det være minimeres ved overholdelse af en sund kost

Risikofaktorer


I mange tilfælde vokser brystkræft og udvikler baseret ud følsomhed over det kvindelige hormon østrogen . Risikofaktorer for at udvikle brystkræft er alder , en familie historie af sygdommen , og den tidlige debut puberteten . Mens mænd kan få brystkræft , kvinder er 100 gange mere tilbøjelige til at udvikle denne betingelse , rapporter NIH .

Symptomer


I de tidlige stadier , brystkræft producerer nogle mærkbare symptomer . Være proaktiv i medicinsk checkups og bryst undersøgelser kan fange kræft, før det udvikler sig til en alvorlig trussel . Når symptomerne optræder , de inkluderer en vekselvirkning i form , størrelse eller fornemmelsen af et bryst , en knude i brystet eller armhulen , og en pus-lignende udflåd fra brystvorten . Senere symptomer på brystkræft er lokaliseret smerte i brysterne eller knogler og uforklarligt vægttab .

Kræftens Bekæmpelse Kost


Ifølge American Cancer Society , skal du holde sig til en kost rig på plante-baserede fødevarer for de bedste skud på at undgå kræft . Mindst to tredjedele af din tallerken ved hvert måltid skal indeholde frugt , grøntsager og fuldkorn . Begræns dit forbrug af fedt til højst 30 procent af din samlede daglige kalorier , og samtidig undgå mættet fedt og transfedt , når det er muligt .

Kræftens Bekæmpelse Foods

Visse fødevarer er exceptionelt gode til at afværge brystkræft , rapporterer American Institute for Cancer Research . Bær af alle typer er rige på ellagsyre , som er en fytokemiske vist sig at forebygge brystkræft i laboratorieforsøg . Korsblomstrede grøntsager som broccoli og grønkål også har vist sig at bekæmpe brystkræft , sammen med andre mørke bladgrøntsager , som kan forhindre væksten af brystkræftceller .

Post-Cancer Kost

Hvis du er blevet diagnosticeret med brystkræft , er det ikke for sent at vedtage en sundere kost . Generelt har til formål at forbruge mindst én af frugt og en grøntsag med hvert måltid , mens man spiser de fleste af dine protein fra " hvidt kød " kilder såsom kylling og kalkun . Cornell University anbefaler , at brystkræft overlevende spise soja-baserede fødevarer kun i moderate mængder . Vær sikker på at forbruge masser af sundhed enkeltumættet fedt , som dem der findes i olivenolie og nødder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------