Position: sygdoms > 4 >

brystkræft & arm smerter

   Forståelse af forskellige tegn og symptomer , der forud for en diagnose af kræft kan hjælpe dig til præcist bedømme hvornår den vil gøre en tur til lægen . Da brystkræft vil påvirker en ud af hver otte kvinder , bliver fortrolig med dens symptomer kan hjælpe dig med at få behandlet kræft , før det bliver en endnu større trussel

Breast Cancer


Brystkræft kan begynde hvor som helst i hele brystet , men det mest almindeligt oprindelse nærheden af det område af brystet , der producerer eller transporterer mælk til brystvorterne . Brystkræft er også almindeligt østrogen-afhængige , hvilket betyder, at det kun vokser i respons på lokaliseret østrogen i regionen i brystet.

Symptomer


Det mest almindelige symptom på brystkræft omfatter et fast placeret i eller omkring bryst eller armhule område . Andre bemærkelsesværdige symptomer omfatter misfarvning i brystvorten , ændringer i størrelse eller form af brystet , eller tilstedeværelsen af en pus-lignende udflåd fra brystvorten selv .

Arm Smerter


Ifølge Medline Plus og Cancerhelp. org , Hævede den ene arm ( nær den inficerede bryst ) ofte kombineret med smerter er også et symptom på kræft . Desværre er det typisk et tegn på en mere avanceret tilfælde af brystkræft , hvori kræften har allerede spredt sig til omkringliggende lymfeknuder i armen .

Behandling

Behandling for brystkræft er ordineret på en sag til sag , men den generelle behandling muligheder er operation (fjernelse af brystet ) , kemoterapi ( lægemidler, der anvendes til at forgifte kræft celler) , eller strålebehandling (målrettede stråling anvendes til at dræbe kræft væv ) . Kirurgi er ofte ikke en mulighed i avancerede tilfælde som kræften har spredt sig til sådan en grad, at udtagelse alle inficerede væv er praktisk muligt . I disse tilfælde er kemo og strålebehandling dine bedste muligheder.

Overvejelser

Husk at lokaliseret arm smerter kan være forårsaget af en række faktorer , så ikke umiddelbart påtage sig det værste . Hvis der imidlertid er din arm smerter kombineret med en eller flere af ovennævnte symptomer , vil det være klogt at planlægge en aftale med din fører tilsyn med læge så hurtigt som muligt at udelukke brystkræft som en mulig diagnose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------