Position: sygdoms > 4 >

celleterapi for kræft

   Nye kræftbehandling bliver opfundet hele tiden, og mens nogle fungere ganske godt og er vedtaget i almen praksis , andre bevise sørgeligt utilstrækkelige. Celleterapi er en generel kategori af kræft behandlinger, der fokuserer på tilførslen af raske celler fra andre organismer til at hjælpe din krop afværge kræft

. Kræft


Kræft er en generel betegnelse for noget usædvanlig vækst af celler , som kroppen ikke til at opdage og udrydde gennem sin egen forsvarsmekanismer . Som kræftceller formerer sig hurtigere end raske celler , hvis der ikke gøres de i sidste ende vil resultere i dødsfald af organismen

Kræftbehandling


Konventionelle kræftbehandling kommer i tre varianter-. kirurgi , kemoterapi og strålebehandling . Kirurgi indebærer at fjerne det syge væv manuelt . Kemoterapi er injektion af giftige stoffer i systemet til at ødelægge kræftceller . Strålebehandling er anvendelsen af højintensive lokaliseret stråling udrydde kræft væv .

Cell Therapy


Celleterapi består af injektion af udenlandske celler i patienten med henblik på bekæmpelse af kræft . Der er to grundlæggende typer af celleterapi . Én celle terapi er designet til at fungere på egen hånd som en potentiel kur mod kræft , kræver ingen yderligere proceduremæssige intervention . Den anden type er konstrueret til at fungere parallelt med de traditionelle kræftbehandling som kemoterapi .

stamcelleterapi

Ifølge forskning , der udføres på City of Hope og St. Jude Children 's Research Hospital , stamceller terapi er en potentielt levedygtige middel bekæmpelse af kræft . I stamcelleterapi , er neurale stamceller sprøjtes ind i patienten , som bruges til at forstærke virkningen af kemoterapi narkotika på kræftceller . De neurale stamceller arbejde sammen med kemoterapi narkotika at ødelægge kræft mens det omkringliggende væv relativt upåvirket .

Cell Therapy

Ifølge American Cancer Society , traditionelle celleterapi er en anden ofte brugt , men udokumenterede teknik til kamp mod kræften . I traditionel celleterapi , er celler og væv fra dyr, sprøjtet ind i individuelle , med den forventningsfulde resultat , at den indsprøjtede celler vil gøre deres vej til cancervævet og hjælpe med at helbrede det . Desværre , ACS , at der ikke er nogen reel videnskabelig dokumentation for denne påstand , hvilket gør stamcelleterapi den eneste virkelig levedygtig tilgang til behandling af kræft gennem celleterapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------