Position: sygdoms > 4 >

daglig dosis af ilt i kræftbehandling

   Bekæmpelse af kræft bør involvere alle de værktøjer til din rådighed , ikke bare dem, der betragtes konventionelle . Når det kommer til alternative behandlinger for kamp med kræft , iltbehandling er en mulighed at overveje . Selv om der kun er ringe eller ingen videnskabelige beviser for, at iltbehandling er effektiv til at bekæmpe kræft , desperate tider kræver desperate foranstaltninger

Cancer


Kræft er en sygdom , hvor maligne , unormale celler deler sig og vokse ukontrolleret . . Kræft stammer , hvor en eller flere af kroppens celler undergår en uønsket mutation , som efterfølgende forlod ubestridte af resten af kroppen . De unormale celler kløft og brede sig, indtil de overtager værtsorganismen , der sluttede sit liv

Traditionelle Kræftbehandling


Traditionelle kræftbehandling generelt falder ind under en af tre typer-. medicinsk behandling , kirurgi eller strålebehandling . Den primære medicinsk behandling er kemo , som er anvendelsen af giftige stoffer i kroppen har til formål at dræbe kræftceller . Kirurgi består normalt af udtagelse af inficerede dele af kroppen. Strålebehandling er målrettet anvendelse af radioaktive stoffer til at dræbe kræft væv.

oxygenbehandling


Sammen med accepterede former for kræftbehandling , er der talrige ukonventionelle metoder , der anvendes til at angiveligt at stoppe kræft . En af disse er ilt terapi, som består af at indføre daglige doser af stoffer , der producerer ilt i kroppen . De hyppigst anvendte stoffer er hydrogenperoxid og ozon . Den supplerende " brændstof " fra ilt angiveligt bruges til at hjælpe kroppen dræbe kræftceller .

Bevis

Ifølge American Cancer Society , der i øjeblikket ikke noget videnskabeligt bevis , der understøtter ideen om, at indføre høje niveauer af ilt i kroppen er effektiv til at bekæmpe kræft . Endvidere ACS anført, at iltbehandling kan være potentielt farlige , som patienten dødsfald er blevet rapporteret i forbindelse med denne procedure .

Overvejelser

Integrering af medicinske beviser i betragtning , skal du afstå fra at anvende iltbehandling , medmindre det er en absolut sidste udvej . Stedet for at forfølge en utraditionel form for behandling , lad lægerne første prøve velkendte metoder til behandling , der har arbejdet for at sætte kræft i remission i utallige andre . Hvis du udnytte alle disse muligheder til ingen nytte , og stadig føler , at iltbehandling er din bedste satsning for en kur , give det et skud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------