Position: sygdoms > 4 >

fremskreden knoglekræft symptomer

   Hidtil i 202C knoglekræft har krævet 1. 470 menneskeliv , og der var 2. 570 nye tilfælde i USA . Der er flere forskellige typer af knoglekræft , og hver især har forskellige symptomer , de mest almindelige er smerte . Da kræften skrider frem, bliver symptomerne værre . Hvis du oplever nogen af disse , se din læge . Der kræft betyder ikke, du skal dø

osteosarkom


De mest almindelige primære maligne knoglekræft er osteosarkom . Den primære symptom er smerter , der normalt værre om natten . Hvis svulsten er stor, kan det se ud som om, området er ekspanderet . Når knoglerne er påvirket , er de ikke så stærk som normalt , og kan fraktur nemt .

Ewings sarkom


Den mest aggressive af knoglen tumorer er Ewings sarkom . Symptomerne afhænger af, hvor og hvor stor tumor er . Du kan føle smerte eller ømhed i det berørte område sammen med nogle hævelse , smerte er mere intens , når svulsten er nær vigtig nerver . Tumor kan svække knoglerne så meget , at de fraktur let eller forstyrre bevægelse . Nogle mennesker kan opleve træthed , feber , vægttab , nedsat appetit og anæmi . Andre symptomer er følelsesløshed eller prikken i dele af kroppen . Der kan være rødme eller hævelse omkring tumoren . Lammelse eller inkontinens kan opstå, hvis tumor er tæt på rygsøjlen .

Chondrosarcoma


Den anden mest almindelige form for knogle kræft er chondrosarcoma . Et symptom kan være en stor klump på knoglerne , med pres omkring massen. Mange mennesker lider af svære smerter . Andre symptomer er hovedpine og syn og hørelse problemer .

Ondartet Fiber Histiocytoma

Ondartet fiber histiocytoma har symptomer, som afhænger af beliggenhed og størrelse af tumor . Nogle gange , en knogle fraktur er den første symptom . Andre symptomer kan være feber , vægttab og lavt blodsukker . Den svulmede bløde væv er normalt smertefri , men nogle mennesker begynder at halte og har svært ved at bruge en del af deres lemmer . Der kan være smerter , hvis tumor er at trykke på nerver og muskler

fibrosarcoma

fibrosarcoma er en sjælden knoglekræft , hvis symptomer omfatter knogler hævelse og smerter eller ømhed i knæet , armen eller låret . Nogle mennesker begynder at halte eller erfaring blødt væv hævelser omkring knoglerne .

Chordoma

Chordoma er en anden sjælden knoglekræft . Fælles symptomer, når svulsten er i bunden af kraniet , er hovedpine , dobbelt syn og smerter i nakken og ansigtet . Nogle kan have problemer med at synke eller ændringer i høring . Hvis chordoma tumor går uopdagede indtil en masse former og er på rygsøjlen eller korsbenet , der er andre symptomer , herunder ændringer i tarmen eller blæren funktioner , inkontinens , impotens , følelsesløshed og svaghed i arme og ben .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------