Position: sygdoms > 4 >

hvordan brystkræft starter ?

  

Oprindeligt Årsager


Brystkræft skyldes mutationer i DNA normale bryst celler , der fremmer unormale celle reproduktion eller begrænse muligheden af cellen til at styre vækst , hvilket resulterer i tumorer . Den nøjagtige udløser , der begynder denne proces og medfører en persons brystkræft er ikke altid kendt . Imidlertid har flere faktorer vist sig at øge risikoen .

Genetiske Inspireret


Tumor overspændingsbeskyttere, opkaldt BRCA1 og BRCA2 , er gener medvirker til at forhindre dannelsen af kræftsvulster . Hvis de er beskadiget , kan cellerne vokse ukontrolleret . Disse defekte gener , der giver brystkræft at begynde kan passeret familier . Tests er tilgængelige for at vise tilstedeværelse eller fravær af disse tumor undertrykkere og kan bruges til at hjælpe med at bestemme risikoen for en person, hvis familie historie indebærer en risiko for , at hun vil arve det defekte gener . Risikoen er fordoblet , hvis en kvinde har et tæt kvindelig slægtning-mor , datter eller søskende-med brystkræft . Selvom unge kvinder også kan blive diagnosticeret med brystkræft , er chancerne for at få sygdommen stiger med alderen , især over 55 år . Kaukasiere har en let øget risiko for sygdommen end afrikansk-amerikanere . Selv brystkræft anses som en kvindes sygdom og forekommer hos kvinder hyppigst , kan sygdommen også forekomme hos mænd .

Livsstil Spørgsmål


Visse livsstilsfaktorer har vist sig at udgøre en øget risiko for brystkræft , men de ikke afgøre præcist, hvem vil eller ikke vil have kræft . En væsentlig risikofaktor fandt sted, da gravide kvinder blev behandlet med diethylstilbestrol ( DES ) . Kvinderne og deres døtre har en højere risiko for brystkræft . Hormoner og hormonbehandling synes at øge risikoen for brystkræft . Dette omfatter kvinder, der havde en lang periode med menstruation ( tidlig debut og sene overgangsalder ) , og dem, der ikke var gravid eller ikke har børn, indtil sent i livet . P- piller øger risikoen , mens der tages , men risikoen ser ud til at aftage efter brug stopper . Hormonbehandling for overgangsalderen kan øge risikoen . Overvægt , manglende motion og alkohol også anvende synes at øge risikoen og American Cancer Society anbefaler en kvinde grænse sig til en drink om dagen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------