Position: sygdoms > 4 >

laserbehandling for blærekræft

   Bekæmpelse af kræft er om at udnytte den mest effektive metoder til din rådighed for at udrydde denne potentielt ødelæggende trussel . Nye metoder til behandling er ved at blive udviklet hele tiden , så opholder sig ajour med cutting- edge udvikling kan bidrage til at sikre , at du står en kæmpe chance

Blærekræft


Blærekræft er kræft , der stammer i cellerne i blæren , som oftest påvirker cellerne foring orglet . Mens den egentlige årsag til blærekræft er ukendt , risikofaktorer omfatter rygning , kronisk blære infektion ( gennem virus eller parasitter ) , eller udsættelse for farlige kemikalier . Blære kræftformer kan variere meget i progression og udvikling , hvilket gør tidlig konsultation med en læge så meget mere vigtigt.

Blærekræft Behandlinger


Blærekræft rutinemæssigt behandles gennem en række forskellige metoder . Disse omfatter , men er ikke begrænset til , kirurgi ( ekscision af tumoren eller hele blæren ) , kemoterapi ( injektion af giftige stoffer til at ødelægge ondartede celler ) , eller immunterapi ( anvendelsen af medicin , der opfordrer kroppens immunsystem til at ødelægge kræft celler ) .

Laserbehandling


Ifølge en artikel skrevet af Dr. Emmanuel Schenkman om blærekræft terapi , kan laserterapi også bruges til at modvirke tumorer i blæren . Laser terapi er også kaldet Photofrin -medieret Fotodynamisk ( eller PDT ) Therapy. Det kombinerer injektion af photosensitizers ( enheder for at øge tumor 's følsomhed over for laserlys ) sammen med den efterfølgende anvendelse af laserlys til at ødelægge vævet.

Bevis

Ifølge en undersøgelse udført på Urologiske Clinics of North America , som U. O. Nseyo , to tredjedele af deltagerne havde en 50- procent reduktion i deres kræftsygdom tilbagefald satser efter en enkelt behandling af PDT -behandling . Bortset fra dens effektivitet på at fjerne kræft , ifølge National Cancer Institute , PDT har den ekstra virkning, ikke skader sunde væv i processen .

Overvejelser

Hvis du er i øjeblikket i behandling for blærekræft , kan du at planlægge en aftale med din læge for at diskutere bæredygtighed til at bruge PDT behandling . Mens PDT behandling er bestemt ikke den optimale behandlingsmetode for alle typer af blærekræft , kan det være i stand til at gøre en forskel i dit tilfælde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------