Position: sygdoms > 4 >

leep bivirkninger

   En LEEP procedure , eller loop elektrokirurgisk excision procedure , der bruges til at fjerne unormale celler fra livmoderhalsen til test og behandling af mulige livmoderhalskræft . På trods af dens effektivitet , udgør LEEP procedurer en risiko for bivirkninger hos nogle patienter

almindelige bivirkninger


Efter en LEEP procedure , er du sandsynligvis se en grønlig-gul udflåd forårsaget af stof, der anvendes til at gøre de unormale celler i Deres livmoderhalsen er synlig under proceduren . Det er også normalt at udvikle vaginal blødning og kramper , ifølge Cleveland Clinic .

Solutions


At lindre kramper i forbindelse med LEEP procedurer , er det normalt sikkert at tage acetaminophen eller ibuprofen , rapporter Cleveland Clinic .

Tid Ramme


Blødning og kramper på grund af LEEP procedurer varer typisk 1-3 uger.

Risici

Sjældent , LEEP procedurer medføre en indsnævring af din livmoderhalsen , der forårsager problemer med udformningen eller ændringer i menstruationen . LEEP procedurer let øget risiko for at have en dødsfødsel eller levere en lav fødselsvægt baby , ifølge den amerikanske College for Obstetrik og Gynækologer .

Overvejelser

Du må ikke bruge tampon i fire uger efter LEEP proceduren og afholde sig fra samleje i denne periode , advarer Cleveland Clinic , som indsætter noget i din vagina kan beskadige din livmoderhals .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------