Position: sygdoms > 4 >

stadier af blødt væv kræft

  

Iscenesættelse


Det er den metode, som læger og sundhedsfagligt personale er afgørende for omfanget af kræft . Biopsier og billedbehandling hjælpe med at vurdere kræft udseende . Andre dele af kroppen, hvor kræften kan sprede undersøges også. Baseret på sådanne forsøg , kan lægerne vurdere malignitet og hvor hurtigt kræft kan gøre fremskridt . Således er de i stand til at fastslå patientens chancer for overlevelse og vælge de bedste behandlingsmuligheder .

TNM System


Det amerikanske Blandede Kræft bruger dette system til at bestemme forskellige stadier af kræft .
"T " står for størrelsen af tumoren . " T1 " angiver , at sarkom er mindre end 5 centimeter , " T2 " betyder det er større og kan være placeret i nærheden af overfladen ( T2a ) eller dybt i de indre organer ( T2b )
" N "står for lymfeknuder . noder og angiver, om disse immunsystemets celler er blevet påvirket . " N0 " betyder , at der ikke sarkom er til stede i nogen af lymfeknuder , mens " N1 " bekræfter deres tilstedeværelse .
Endelig " M "står for metastase , som er spredningen af kræft til andre organer . " M0 " betegner , at der ikke metastase har fundet sted " M1 "betyder , at sarkom har spredt sig til fjerntliggende organer

Histologiske Grad


granske sarkom cellerne under et mikroskop hjælper vurdering af sandsynligheden for kræft breder sig. Der er fire niveauer af histologiske kvalitet : På niveau G1 , svulsten stadig ligner normale væv , hvilket indebærer langsom vækst . G2 betyder, at der er mindre lighed og hurtigere vækst . G3 betegner lille lighed med normalt væv og en endnu hurtigere vækst . På G4 , har tumoren nogen lighed med normale væv , og væksten af kræft er på sit hurtigste .

fire stadier af blødt væv Cancer

Ved at gruppere sammen TNM og histologisk grad faktorer , læger afgrænse de fire faser af blødt væv kræft :
Fase I-ikke alt for forskellige fra normale væv ( G1-G2 ) , kan enhver størrelse ( T1-T2 ) har ikke påvirket lymfeknuder ( N0 ) og har ikke spredt sig ( M0 . )
fase II-ser meget anderledes fra normale væv ( G3-G4 ) , kan enhver størrelse, men hvis det er større er det mest sandsynligt, nær overfladen ( T1 eller T2a ) , ingen indvirkning på lymfeknude eller fjerntliggende organer ( N0 og M0 ) .
Fase III-ser meget anderledes fra normale væv og er gengivelse på en hurtig sats ( G3-G4 ) , store og beliggende dybt inde i de indre organer ( T2b ) har ikke spredt sig til lymfeknuder eller andre organer ( N0 . og M0 )
Etape IV-måske eller måske ikke ligne normale væv ( G1-G4 ) , kan enhver størrelse ( T1-T2 ) , har spredt sig og påvirkede lymfeknuder og andre organer ( N1 og M1 ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------