Position: sygdoms > 4 >

stadium fire tyktarmskræft middellevetid

   Kende dine odds er en god id¨¦ , når kampene kræft , som bestemt individer vil dedikere sig fuldt ud til at bevise lægerne forkert. Som kræft udvikler sig gennem sine forskellige stadier , vil din generelle overlevelsesrate falder tilsvarende , da sygdommen bliver så meget vanskeligere at en vellykket behandling . Du skal dog ikke opgive håbet , så længe du har en overlevelsesprocent over nul-mirakler sker hver dag

Colon Cancer


Tyktarmskræft er en generel betegnelse for ethvert kræft , der begynder i tyktarmen selv ( tyktarmen ) eller inden for endetarmen ( den sidste del af tyktarmen ) . Ifølge oplysninger fra Medline Plus og American Cancer Society , tyktarmskræft er desværre en af de førende årsager til kræftdødsfald i USA

Risikofaktorer og Symptomer


Nogle fælles risikofaktorer for tyktarmskræft omfatter polypper i Deres tarmkanalen , fordøjelsessygdomme såsom IBS eller Crohns , eller en personlig eller arvelig kræft . Symptomer på tyktarmskræft omfatter lokaliseret smerte i underlivet , blodig eller mørk-farvet afføring , smalle afføring ( forårsaget af tumor blokerer din tarm ) eller uforklarligt vægttab .

Kræft Stages


Kræft progression er opdelt i etaper , afhængigt af hvor udviklet kræften er , og hvor langt den har bredt sig til hele kroppen . Ifølge den amerikanske Cancer Society , i fase nul kræften har ikke spredt ud over det indvendige foring af tyktarmen . I første etape , har kræften vokset til det lag af tyktarmen kendt som submucosa . I fase to , har kræften spredt sig til alle lag af tyktarmen og eventuelt i det omgivende væv . I tredje fase , har kræften spredt sig til nærliggende lymfeknuder ( mellem 3:59 ). Endelig i fase fire kræften har spredt sig til organer langt borte fra det oprindelige websted , såsom lungerne eller leveren .

Stage Fire overlevelsesrate

Ifølge Ed Zimney , MD , stadium fire kræft ikke længere er en sygdom, der kan officielt helbredes . Dog kan dens fremskridt stadig være forsinket så længe det er lægeligt muligt . Den gennemsnitlige femårige overlevelsesprocent for en person med stadium fire tyktarmskræft er 8 procent , ifølge oplysninger fra American Cancer Society .

Stage Fire forventede levetid

Time-klog , hvad denne 8 procent overlevelsesrate oversætter i er omkring to år i gennemsnit . Men husk, at tilfælde af kræft varierer i sværhedsgrad og aggressivitet , så er det helt muligt, at du vil overstige dette skøn ved en fair margin . Som at holde håbet er vigtig i kampen mod kræft , ikke bliver besat med numrene og bare prøve at leve hver dag så godt som muligt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------