Position: sygdoms > 4 >

tegn og symptomer på hjernesvulst hos børn

   Ifølge Boston Children 's Hospital , er kun 2. 200 børn om året diagnosticeret med en hjernesvulst , men St. Jude Children 's Hospital viser, at kræft i hjernen er den anden mest fremtrædende form for kræft hos børn . Fordi et barns hjerne stadig udvikler sig , kan en svulst forårsage permanente skader. Forståelse af symptomerne på barndommen hjernetumorer kan forbedre et barns chancer for inddrivelse

Spædbørn


En hjernesvulst kan forårsage en barnets hoved til at svulme op i omkreds . Dette er en kombination af opbevaring af væsker forårsaget af en tumor , og tumoren selv .

Kvalme


Et barn med en hjernesvulst kan begynde at opleve kvalme , især om morgenen lige efter at han vågner . Da betingelsen forskud , kan kvalme være ledsaget af opkastninger .

Koordinering


Barnet kan begynde at vise tegn på en manglende koordinering . En af de første af disse tegn vil blive en manglende evne til at gå uden at falde ned .

Tale

Hvis barnet har udviklet evnen til at tale , når hun er ramt af en hjernesvulst , kan hendes tale bliver sløret eller ikke skelnes .

Cardiac Spørgsmål

Boston Children 's Hospital viser, at vejrtrækningsproblemer er en avanceret symptomer på en hjernesvulst i et barn . Cardiac problemer kan opstå , som kunne i sidste ende føre til en coma .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------