Position: sygdoms > 4 >

udvikling af kræft i livmoderhalsen

   Livmoderhalskræft er iscenesat 0 til 4 for at hjælpe læger og andet sundhedspersonale forstår , hvor langt det har spredt sig , og hvad væv er involveret . Det hjælper også dem overvåge kræft udvikling i løbet af behandlingen

Stage 0


Stage 0 , også kaldet " kræft in situ , "er den første etape af livmoderhalskræft , når unormale celler findes kun på overfladen af den cervikale slimhinde . Unormale celler har en stor chance for at blive til kræftceller .

Etape 1


I etape 1 , faktiske kræftceller er til stede og er vokset dybere ind i livmoderhalsen lag ( ud over overfladen ) , men de har ikke spredt .

Stage 2


Trin 2 : den kræftcellerne har spredt ud over livmoderhalsen , enten op i indgangen til livmoderen , ned i toppen af skeden , eller begge dele . For at blive klassificeret som Etape 2 , kan kræften ikke har nået bækken væggen .

Etape 3

Fase 3 livmoderhalskræft har spredt ud over livmoderhalsen til resten af livmoderen og skeden og ind i ledbånd og sener af bækken væg . Det kan også have spredt op i nyrerne og urinlederne , forringer funktionen .

Stage 4

Fase 4 er den mest fremskredne , når kræften har spredt sig til andre centrale organer , såsom blære , endetarm , lymfeknuder knudepunkter og lunger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------