Position: sygdoms > 4 >

Novalis radiosurgery for lungekræft metastatisk sygdom

   Behandling af fremskreden metastatisk kræft er forskellig fra behandling af kræft , der endnu ikke spredes som målet for behandlingen er rettet mod at maksimere patientens komfort snarere end egentlig at tvinge kræft i remission . En alternativ behandling til personer over metastatisk lungekræft er Novalis radiosurgery , som er en målrettet form for strålebehandling

Du skal bruge: .
en gyldig recept fra din læge
Din adresse , telefonnummer og gyldigt kreditkort ( hvis recept skal overføres , og ikke samlet op lokalt ) .

Lung Cancer


Ifølge Medline Plus , den vigtigste risikofaktor for at udvikle lungekræft er rygning , eller udsættelse for cigaretrøg . Symptomer omfatter vedvarende hoste , åndenød , og blod i slim . Metastatisk lungekræft er kræft som har spredt sig til andre dele af kroppen og symptomerne på denne avancerede form for kræft omfatte uforklarlig vægttab og lokaliseret smerte i knoglerne .

Metastatisk kræft


Ifølge American Cancer Society , metastatisk kræft er kræft , der har spredt sig til lymfeknuderne system af kroppen og har gjort sin vej til fjerne organer og knogler . Når kræften har spredt sig til dette omfang er det ikke sandsynligt at være fuldt helbredt . Det kan dog stadig blive behandlet , bremse udviklingen af kræft og forlænge patientens liv .

Novalis Radiosugery


Novalis radiosurgery er en mulig behandling metode til håndtering af kræft, der har spredt . Radiosurgery er en form for strålebehandling , der indebærer anvendelse af målrettede stråler af ekstern stråling til berørte væv . Dette tjener til at ødelægge genetiske materiale kræftceller , hvilket gør det vanskeligere ( eller umuligt ) for dem at dele sig og formere sig.

Side Effects

Selvom Novalis radiosurgery bruger en mere fokuseret stråle af stråling end konventionel strålebehandling ( hvilket resulterer i mindre indirekte skader på omkringliggende raske væv ) , er der stadig mulige bivirkninger fra behandlingen . Ifølge National Cancer Institute , disse omfatter tarm-og blæreproblemer , impotens , træthed , og Lymphedema .

Overvejelser

Novalis radiosurgery ikke bruges som et stand -alone behandling , men er normalt kombineret med en anden form for behandling til give synergistiske resultater . Det kan undertiden anvendes i kombination med kirurgi ( manuel excision af kræft væv ) og kemoterapi ( forgiftning cancervævet med injiceret stoffer ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------