Position: sygdoms > 4 >

Solariet historier om kræft

   Der er alle former for historier om kræft og solarier . Solarier er farlige og kan være værre end ligge i solen. Når en person klatrer i en disse senge , de ultraviolette stråler er lige over dig , bare inches væk . Disse stråler er skadelige , men du får smuk brun hud . Unge piger sætter sig selv i fare ved hjælp af disse senge i en tidlig alder . Denne skønhed regime kan have frygtelige resultater

Læsioner og Moles


Flere og flere kvinder oplever smerte efter at udvikle hudkræft fra solarier . Muldvarpe og læsioner er konsekvenserne af solarium , ifølge en ung kvinde, der begyndte at bruge solarier i en alder af 14 . Med den tid, hun blev 18 , gik hun fra solarier til en hospitalsseng . Hun har haft over 40 fjernet læsioner . Nogle af disse blev diagnosticeret som værende den fælles basalcellekarcinomer , mens de andre var at sprede planocellulært karcinom . På grund af at vende tilbage muldvarpe og læsioner , dette hudkræft patient har en uforudsigelig fremtid .

Fem år med ultraviolette stråler


Det tager ikke lang tid for noget at gå galt , når det kommer til solarier . For eksempel brugte en garvning seng klient en solcenter fra det fyldte 16 til 21 . Hendes sag begyndte , da hun mærkede en lille fregnet over hendes knæ . I løbet af nogle måneder , begyndte stedet at vokse . Ved den tid, hun havde det fjernet , viste biopsi , at fregne var malignt melanom . Dette var resultatet af at anvende solarier og sol. Det lader til, at hun havde en dobbelt eller tredobbelt dosis af det farlige ultraviolette stråler . Selvom hun er kræft-fri dag , hun bærer ar af solariet brug .

den fejlopfattelse af solarier


Mange mennesker tror, den myte, at solarier er sikrere end garvning i solen. Denne indstilling kommer også med store risici . Du kan stadig få læsioner og muldvarpe , der skal behandles . Solarier forårsager rynket , tynd og plettet hud . Tag for eksempel to enkeltsenge søstre , som havde en fascination med smukke tan og solarier , da de var i 20'erne . Deres teint så fejlfri og smuk efter at gå under UV lys . Men , i en alder af 50 , har deres besættelse efterlod ingen elasticitet i deres hud .

A Little Too Late

Det er blevet sagt , at sunde udseende hud ser smuk og garvet . Folk erstatter timer i solen med overarbejde i garvning kabiner , tænker , at denne metode vil være sikrere . u00C9n person i særdeleshed ventet for længe, før hun tog advarselstegn på solarier alvorligt . Hun døde på grund af hendes store besøg i solarium . Hun var 14 , da hun begyndte at bruge solarier , der går to gange om dagen i seks år . Hun gjorde stop da hun fandt ud af farer. Men inden da var det for sent , var skaden allerede er sket . Hudkræft tog hendes liv i en alder af 29 .

Du er ikke ude af skoven

Hvis nogen fortæller dig , at solarier ikke forårsage kræft som solen gør det, de er misinformeret . Et kræft overlevende fundet ud af dette på den hårde måde , efter at have fundet en irriterende modermærke på hendes mave . Den bekymring kom, da muldvarpen begyndte at klø og vendte mørke . Hun havde fjernet muldvarpen , men da hun fandt ud af , at hun havde Etape 2 melanom . Hun havde sin lymfeknuder fjernes . Selv om denne person er kræft-fri dag , hun stadig har en højere risiko for melanom udvikling i hende, end en, der aldrig har haft sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------