Position: sygdoms > 4 >

bivirkninger af stråling kræft

   Højfrekvente stråling forårsager visse ændringer i din krop , der kan føre til kræft . Ioniserende ( såsom røntgen og gammastråler ) og ultraviolet stråling ( sollys) , og dem , der udsættes for de højeste doser , har den højeste chance for at blive foretaget pr American Cancer Society

Du skal bruge: .
En gyldig recept fra din læge .
Din adresse , telefonnummer og gyldigt kreditkort ( hvis recept skal overføres , og ikke samlet op lokalt ) .

orgler Domme Radiation


Ioniserende stråling forårsager kræft på mange af dine organer . Den mest følsomme dele af kroppen for stråling er skjoldbruskkirtlen og knoglemarv , i henhold til American Cancer Society . Den mindst påvirkes, er nyrer , blære og æggestokke . Tyktarmskræft hænger også sammen med stråling .

Lung Cancer


Små-cellet lungekræft er mere udbredt for minearbejdere i uranminer . For dem , der gik gennem en atomar eksplosion , er det procentvise for at udvikle lungekræft 50 procent højere , som anført af American Cancer Society .

strålebehandling Cancer


Hvis du har stråling på en del af din krop , din chancer for sekundære primære tumorer er øget i den del af din krop . To sådanne kræftformer er skjoldbruskkirtlen og tidlig debut brystkræft .

Behandling Hodgkin sygdom

Behandlingen af Hodgkin sygdom er lave doser af stråling . Dette gælder for mange dele af kroppen . Folk , der modtog denne behandling blev sat på et højere risiko for sekundære primære tumorer udvikler sig.

Genetics

Flere arvelige kræftsygdomme som retinoblastoma medføre, at du ligge på et højere risiko for at udvikle osteosarkom , en form for knoglekræft . Folk med hudkræft nevoid basalcellekarcinom syndrom , er sat til højere risiko for basalcelle kræft , pr Science Daily .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------