Position: sygdoms > 4 >

brystkræft og hvordan kemo virker fra dag til dag

   Da vender det uventede kan være urimeligt skræmmende , forståelse nøjagtigt, hvad de kan forvente under behandlingen regime kan hjælpe dig til lettere at klare det hårde kamp med kræft . Når det kommer til behandling brystkræft med kemoterapi , vil du blive udsat for en temmelig effektiv og tid-testet metode , der kan hjælpe med at kontrollere din kræft er spredt eller tvinge det i remission

Breast Cancer


Brystkræft vil påvirke ¨¦n ud af hver otte kvinder i løbet af deres liv , i henhold til Medline Plus . Brystkræft er lettest opdages ved regelmæssige screening protokoller , som selv og klinisk eksamen , sammen med mammografi hvor det er nødvendigt . Symptomerne omfatter en ændring i størrelsen eller formen af brystet , en pus-lignende udflåd fra brystvorten , eller en knude i brystet eller armhulen .

Kemoterapi


Kemoterapi består af administrationen af giftige stoffer , der opsnuse og ødelægger hurtigt dividere celler i kroppen . Mens kræftceller normalt kløft hurtigere end almindelige celler , hvilket gør dem mere tilbøjelige til at blive berørt af behandlingen , vil kemo alligevel påvirke nogle normale celler som godt, hvilket resulterede i potentielle bivirkninger under hele behandlingen.

Kemo Ansøgning


Ifølge American Cancer Society , kan placeringen af kemoterapi varierer meget afhængig af hvilken type behandling du modtager , så anvendelsen af behandling kan tænkes at opstå på dit hjem , din læge kontor eller på hospital . Kemoterapi kan gives i pilleform , som en indsprøjtning eller oftest gives intravenøst injiceret direkte i venerne .

kemo Timeline

Kemoterapi vil variere i ansøgningen på en dag- til-dag basis . Afhængigt af en række faktorer , herunder hvilken type af kræft og dens fremtrædende egenskaber , din nuværende tilstand , og de særlige kemoterapi narkotika , at du bliver givet , hvis varighed , som du modtager behandling , vil variere-lige fra så ofte som hver dag til så sjældent som en gang om måneden . I de fleste tilfælde vil anvendelsen af kemoterapi ikke være anderledes end en almindelig tur til lægen kontor .

Side Effects

Den største hurdle i forbindelse med behandlingen kemoterapi på dag -til-dag basis vil bestå af beskæftiger sig med bivirkninger . Den almindelige bivirkninger ventes at indtræde under behandling omfatter ændringer i seksuel lyst , en følelse af træthed , hårtab , kvalme og sår opført omkring munden . I hvilket omfang personer er ramt med bivirkninger kan variere meget fra person til person og på en behandling til behandling basis , så vide, at virkningen kemo har på dit liv kan ændre sig dagligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------