Position: sygdoms > 4 >

forebyggelse af kræft for børn

   Opdrage børn til at være så sundt som muligt er en altoverskyggende problem for de fleste forældre , så er det kun naturligt at ønske at beskytte dit barn fra den mulige trussel af kræft . Mens årsagerne til kræft hos børn ikke er helt den samme som hos voksne , det samme metoder til forebyggelse anvendelse. Undervisning dine børn sunde vaner kan hjælpe med at holde dem som kræft-fri som muligt i hele løbet af deres liv

Cancer


Kræft er en betegnelse for enhver malign vækst i kroppen . " ondartet " : enhver gruppe af celler , at hvis der ikke gøres noget , vil sprede sig i hele kroppen forårsager ophør af vitale funktioner . Generelle symptomer på kræft omfatter kulderystelser , feber , nat svedtendens, vægttab eller overordnede følelse af utilpashed ( at der er noget galt ) .

kræft hos børn


Ifølge sitet kidshealth. org , årsagerne til kræft hos børn er ikke altid de samme som årsager til kræft hos voksne . Der henviser til kræft hos voksne ofte opstår som følge af eksponering for kræftfremkaldende stoffer ( kræftfremkaldende stoffer ) , kræft hos børn opstår primært som følge af grundlæggende og uprovokerede fejl i celler i vækst . De mest almindelige kræftformer hos børn er kræft i hjernen , lymfom og leukæmi .

Kræftforebyggelse Kost


Ifølge American Cancer Society , kosten er en vigtigt værktøj , som du kan bruge til at holde kræft-fri . Feed dine børn en kost, der er rig på fuldkorn , frugt og grøntsager og samtidig minimere deres forbrug af junk food , såsom forarbejdede produkter , sukker eller raffineret mel . Derudover vil begrænse deres indtag af kosten fedt til højst 30 procent af den samlede daglige kalorier , holde deres forbrug af mættede fedtstoffer forvist til ikke mere end 10 procent af dette beløb .

Kræftforebyggelse Motion

Fastholdelse af en sund krop vægt kan også hjælpe isolere dine børn mod kræft . Således sikre , at de får regelmæssig motion-mindst en halv time om dagen , med mere bliver optimal . Mens mange børn har brug for noget incitament til at udøve , hvis dit barn er en sofa kartoffel , kan du overveje indførelse en time eller to om dagen for " lys ud " tid , at koble tv og computer og " tvinge "dem til at have det sjovt udendørs .

Overvejelser

Beyond kost og motion , undervisning dine børn sunde vaner , vil hjælpe med til at sikre , at de ikke unødigt udsættes for risiko for kræft som de bliver ældre . Således skal du sørge for at sætte et godt eksempel og prædike om farerne ved rygning og nødvendigheden af modulerende alkoholindtag . Gør en indsats for at være den bedste rollemodel at leve sundt , mens børnene stadig er ung og påvirkelige kan hjælpe dig med at beskytte dem for livet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------