Position: sygdoms > 4 >

glutathion reduktase hos kræftpatienter

  

Du skal bruge:
lægebesøg

Definition


Glutathion Reduktase er også kendt som GSR . Det er et enzym fremstillet som en naturlig biprodukt af cellens metaboliske funktion i at gøre næringsstoffer til kemisk energi . GSR funktioner i forholdet 1:1 med nikotinamidadenindinucleotid fosfat ( NADPH ) , som er et andet enzym , der primært arbejder for at skabe nukleinsyre i syntesen af nye celler . Når den kombineres med NADPH , GSR fungerer som reduktionsmiddel for glutathion disulfid , lavet en stor lænket tripeptid af tre forskellige aminosyrer . Glutathion disulfid bliver glutathion sulfid , en kraftfuld antioxidant .

kendte bivirkninger


Det er velkendt, at både processer i cellens stofskifte og cellulære reproduktion generere oxidanter , små molekyler og ioner , som har en høj negativ elektrisk ladning , og dermed Er meget reaktive med andre molekylære strukturer i cellen . Der har et højt antal af oxidanter i kroppen er kendt som værende under højt oxidativt stress , og de forårsager en stor skade på de forskellige strukturer i cellen . Når GSR og NADPH har forvandlet glutathion disulfid til glutathion sulfid , antioxidant aktivt bindes med og neutraliserer disse oxidanter .

hvordan har det relation til kræftpatienter ?


Kræft er simpelthen den ukontrollerede reproduktion af celler , hvis DNA er muteret . Som et resultat af denne grasserende spredning , oplever en kræftpatient høj oxidativ stress . Indledende forsøg på administration af syntetiske glutathion reduktase at kræftpatienter har vist positive resultater med at reducere denne stress . Samlet reduktion af oxidativ stress betyder igen, at mindre skader bliver gjort til raske celler , idet nogle af de aflaste kroppen i dens forsøg på at helbrede sig selv og ødelægge kræftceller .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------