Position: sygdoms > 4 >

helbredelsesmetoder for fytoplankton kræft

   Ifølge oplysninger fra NASA , er planteplankton bittesmå organismer, der lever i verdens oceaner . Disse organismer er en grundlæggende del af fødekæden , som forbruges af visse hvaler , sammen med mange mindre arter af fisk . Selv om videnskaben ikke har givet et endeligt svar om emnet , er der mange holistiske læger anbefaler fytoplankton til behandling af en bred vifte af kræft

Fytoplankton Teori


Forstå den påståede teori bag planteplankton og kræft kan hjælpe dig med at affinde sig med muligheden af planteplankton bliver brugt som et muligt kræft kur . Ifølge en rapport fra nyhedswebsted Verdens- Wire. com , angiveligt en canadisk mand helbredt hans tarm kræft gennem tidskrævende lutter planteplankton . Stoffet angiveligt fungerer, fordi det er næsten helt ernæringsmæssigt bio-tilgængeligt for kroppen , hvilket giver kroppen med en overlegen kilde til ernæring , at det kan bruge til at hjælpe afværge udviklingen af kræft . Ifølge Dr. Jerry Tennant , en Harvard-uddannet læge med speciale i energiske medicin , omgår planteplankton fordøjelseskanalen og lever , hvilket resulterer i angiveligt hurtige resultater til at kurere en række betingelser , der spænder fra kræft til fordøjelsessystemet sygdomme som colitis .

Brug Fytoplankton


forbruger mellem 0,5 g til 1 g /dag af planteplankton for optimale resultater . Fytoplankton kan købes online , men det kan også blive udbudt i din lokale helsekost butik . Forstå , at da der ikke findes reelle videnskabelige undersøgelser om fordelene ved at anvende planteplankton at helbrede en sygdom , er skepsis sandsynligvis dit bedste fremgangsmåde . Så hvis du har planer om at indarbejde fytoplankton i en kræft-bekæmpelse regime , så gør det uden at give afkald på den anden nødvendig og gennemprøvede komponenter i bekæmpelsen af kræft , såsom kost , motion og konventionel behandling . Fortsæt med kemoterapi , strålebehandling og kirurgi at understøtte de potentielle fordele ved indtagelse af planteplankton . Derudover , motion mindst 30 minutter om dagen , fem dage om ugen . Endelig bruger en gennemprøvet kræftbekæmpende kost , der er rig på fuldkorn , frugt og grøntsager , sammen med begrænsning af dit forbrug af trans -og mættet fedt . På denne måde , selv om planteplankton ikke levere som lovet , vil du stadig være beskæftiger maksimal indsats i bekæmpelsen af kræft gennem tiden afprøvet metoder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------