Position: sygdoms > 4 >

hør til kræftbehandling

   Kræft er den ukontrollerede og undertiden hastige vækst af funktionssvigtet celler . Disse vækster , eller tumorer , kan skade og strider mod en normal processer vitale organer . Mens mange stoffer og medicin hævder at bekæmpe kræft , er der kun få , der er blevet videnskabeligt bevist, at gøre det . For nylig har dog mere blevet undersøgt og lærte om hør 's evne til at forebygge og behandle kræft

Hvorfor Hør er effektiv


Hør . er naturligt rig på tre næringsstoffer, der er særdeles nyttige i at forebygge og bekæmpe kræft-alfa-linolensyre ( ALA ) , lignaner og kostfibre .

ALA har vist sig at minimere væksten af kræftceller . En undersøgelse foretaget på mus viste ALA var effektivt ved at blokere forbindelser , der fremmer tumor vækst .

Lignaner er en kraftfuld antioxidant , der er kendt for at blokere frie radikaler , som har vist sig at bidrage til tumorcellevækst . I en anden mus undersøgelse blev lignaner vist sig at reducere antallet og størrelsen af tumorer . Hørfrø kan indeholde op til 800 gange mere lignaner end nogen anden plante-baserede kilder .

Fiber har været forbundet med en nedsat risiko for at udvikle kræft , og er især nyttig i bekæmpelsen af kolorektal cancer .

Ansøgning


Hørfrø og hørfrøolie er generelt veltolereret af kroppen , og der er ikke mange begrænsninger for , hvordan det skal bruges . Men det er vigtigt at huske på , at da hør indeholder store mængder af protein , er det vigtigt at drikke rigeligt med vand for at opveje eventuelle tarmen som påvirker konsekvenser .

Desuden har hør været kendt for at reducere effektiviteten af visse lægemidler , så det er vigtigt at konsultere en sundhedsprofessionel før indtagelse store mængder af hør , hvis du befinder dig på enhver form for medicin .

Hør olie kan tages i kapselform , men hør olie ikke indeholder det samme høje koncentration af lignaner , at hørfrø gør . Den mest effektive måde at udnytte hør er at blande knust hørfrø med vand og drik det . Der er også en række fuldkornsbrød , der indeholder hørfrø findes i mange supermarkeder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------