Position: sygdoms > 4 >

knoglekræft forebyggelse

   Når vi diskuterer forebyggelse af kræft teknikker , forstår, at det ikke er muligt på helt eliminere risikoen for at udvikle knoglekræft . I stedet fokuserer på at påvirke de risikofaktorer , der er under din kontrol , handler for at mindske risikoen for at udvikle knoglekræft så meget som muligt

Bone Cancer


Bone kræft er kræft , der begynder at udvikle sig inden for knogler i kroppen . Den er opdelt i tre typer-osteosarkom , Ewings sarkom og chondrosarcoma . Symptomer på knoglekræft omfatter lokaliseret smerte i knogler , eventuelt kombineret med tilstedeværelsen af natten svedtendens , kulderystelser , feber eller uventede vægttab .

Risikofaktorer


Ifølge EMedTV. com , en række risikofaktorer kan resultere i en øget sandsynlighed for at udvikle knoglekræft . Disse omfatter alder ( børn og unge har en større risiko for at udvikle sygdommen ) , udsættelse for stråling eller kemoterapi , tidligere anfald med Pagets sygdom , en familie historie af den tilstand eller arvelige retinoblastoma ( kræft påvirker øjet ) .

Forebyggelse Bone Cancer


Ifølge EMedTV. com , den eneste rigtige måde at undgå at udvikle knoglekræft , er at minimere din eksponering for risikofaktorer . Men da der ikke er meget, der kan gøres på den måde at undgå de fleste af risikoen , der er anført faktorer , så man undgår knoglekræft synes at være lettere sagt end gjort . Den eneste reelle risikofaktor om, hvilken en ville have kontrol er udsat for kemo eller strålebehandling , men undgår nødvendige anti-cancer behandlinger ud af en frygt for at udvikle kræft igen i fremtiden , er ulogisk .

kostfaktorer

Ifølge American Cancer Society , kan du tage nogle kosten skridt til at minimere dine chancer for at udvikle kræft . Forbruge en kost, der er rig på fuldkorn , frugt og grøntsager , og samtidig minimere dit forbrug af mættet fedt og transfedt . Selv om det er umuligt at reducere dine chancer for at udvikle knoglekræft gennem manipulation af specifikke risikofaktorer for sygdommen , kan du reducere din risiko for at udvikle knoglekræft ved at reducere din risiko for at udvikle kræft som en helhed .

Motion

Ifølge American Cancer Society , kan regelmæssig motion handle for at reducere dine samlede risiko for at udvikle kræft , så overveje at indføre en sundere livsstil for at undgå at udvikle knoglekræft . The American Cancer Society anbefaler at udføre mindst 30 minutters moderat intensitet motion mindst fem gange om ugen til at skære din risiko for at udvikle kræft , herunder kræft i knoglerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------