Position: sygdoms > 4 >

livmoderhalskræft helbrede satser

   Ifølge National Cancer Institute ( NCI ) , både forekomsten af livmoderhalskræft og antallet af dødsfald forårsaget af sygdommen er faldet 50 procent i løbet af de sidste 30 år . Livmoderhalskræft har en høj overlevelsesprocent sats, hvis det er diagnosticeret , mens den stadig er begrænset til livmoderhalsen

Cure vs Survival


Den medicinske . samfund ikke bruge ordet "kur " , når tracking statistikker om kræft . I stedet er individuelle kræft måles ved overlevelsesrate : Hvor mange år, en person er fortsat i live , efter at han eller hun har været diagnosticeret . Dana-Farber Cancer Institute , siger , at fordi kræft er en så kompleks sygdom , gør forskerne i dag ikke fokus på en kur . I stedet arbejde hen imod at kontrollere kræft til det punkt, hvor det bliver en kronisk , men håndterbare sygdom .

Samlet overlevelse


The American Cancer Society ( ACS ) rapporterer , at 88 procent af kvinderne konstateret livmoderhalskræft , er stadig i live et år efter deres diagnose og 71 procent er i live fem år efter diagnosen . Denne overlevelse procent hopper betydeligt-op til 92 procent --- hvis en kvindes kræft er diagnosticeret , før den har spredt sig ud over hende livmoderhalsen .

Survival ved Stage


Kræft er klassificeret af en mellemstation system ( fase I gennem fase IV ) , der angiver hvor langt en kræft har spredt sig i kroppen på tidspunktet for diagnosen . NIC rapporter iscenesættelse og tilsvarende fem år overlevelseschancerne for livmoderhalskræft som følger :
• Fase I ( lokaliseret ) : 91,5 procent overlevelse , når kræft celler er begrænset til livmoderhalsen
• . Fase II ( regionale) : 57,7 procent overlevelse , når tumoren har vokset til den øverste del af skeden og mod bækken muren ikke , men i den.
• trin III og IV ( fjern ) : 17,2 procent overlevelse , når kræften har spredt sig til den nedre region af vagina , det bækken væggen , blæren eller endetarmen , eller andre dele af en kvindes krop <. h2 > Survival /Dødelighed efter Race Ifølge ACS , er hvide kvinder, som har livmoderhalskræft diagnosticeret på et tidligere tidspunkt, end afrikansk- amerikanske kvinder-på 52 procent og 44 procent , hhv . Følgelig overlevelsesraten for afrikansk-amerikanere er ikke så høj . Dobbelt så mange afro- amerikanske kvinder dør af sygdommen : 4 . 7 per 100. 000 kvinder i modsætning til 2,3 per 100. 000 for hvide kvinder . Overlevelse for Hispanic kvinder ligger et sted i midten , med 3,2 per 100. 000 kvinder dør af livmoderhalskræft. Asian-amerikanske kvinder med sygdommen har den mindste dødelighed på 2,2 per 100. 000 kvinder .

Survival efter Alder

Livmoderhalskræft opstår hos kvinder i alle aldre , men overlevelse mindskes hos kvinder , som udvikler sygdommen senere i livet . NCI rapporterer, at 78 procent af kvinderne diagnosen , når de er yngre end 65 år stadig er i live fem år senere , i forhold til 43 . 8 procent af kvinderne , der er ældre end 65 på det tidspunkt, deres livmoderhalskræft opdages .

Ekspert Insight

Ifølge NIC , livmoderhalskræft er både forebygges og overleves . De opmuntrer kvinder til at få både en Pap test til at screene for livmoderhalskræft , og en HPV test for at tjekke for tilstedeværelse af det humane papillomavirus ( HPV ) . Forskere mener, HPV er den vigtigste årsag til livmoderhalskræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------