Position: sygdoms > 4 >

naturlige helbredelsesmetoder for Marjolin mavesår kræft

   En Marjolin mavesår er en kræftsvulst formation , der opstår fra en gammel brænde sår , ar eller kroniske sår . Det er en form for pladecellekræft . Kræft er ikke så almindeligt som basalcelle hudkræft , det forekommer normalt hos personer over 60 år , og det er mere fremherskende hos mænd end kvinder . En Marjolin sår er kendetegnet ved udviklingen af en mørk , rødbrun vækst , der begynder som små knuder , men stiger, og danner en cirkulær som mavesår . Der er nogle naturlige behandlinger for denne tilstand .

Skin Cancer


Din læge bør undersøge hudkræft formationer , så de kan identificeres som basal celle, planocellulært karcinom , eller melanom . Størrelsen af din hud cancer vækst vil afgøre, hvilken form for behandling lægen bruger til din Marjolin mavesår . Lægen kan muligvis fjerne den Marjolin mavesår med en form for flydende nitrogen , som giver lægen til at indefryse hudceller for deres ophævelse. Sommetider kirurgi er nødvendig for fjernelse af kræft væv , og laser terapi kan blive tilbudt at brænde cancervævet danner en Marjolin mavesår . Din læge kan også udføre Mohs kirurgi til at fjerne kræft væv fra det berørte område af kroppen , lag på lag , hvis du har en større vækst . Strålebehandling og kemoterapi behandlinger er almindeligt tilbydes følgende kirurgiske indgreb for at ødelægge alle potentielt resterende kræft væv .

Hørfrø


Hørfrø er et supplement , der er ideel til behandling af spørgsmål i forbindelse med tarmkanalen , men det er også nævnt som en fremragende Urter til behandling af kræft betingelser . Hørfrø indeholder lignaner , der hjælper med at beskytte din krop fra visse former for kræft , lignaner efterligne østrogener og andre organer hormoner betragtes som en form for phytoøstrogen . Hørfrø kan endda hjælpe med at forebygge spredning af melanom hudkræft . Forbruge hørfrø som et supplement ved at tage 1 spsk to til tre gange om dagen , slibe op frø og forbruge det med 8 ounce vand . Du kan også forbruge to 2000 mg Hørfrø i kapselform ved at tage 1-2 kapsler hver dag .

Hørfrø kan interagere eller forstyrre med diabetiske medikamenter . Du bør ikke indtage denne urt , hvis du har en familiær historie af kræft i bryst , prostata kræft, eller diabetes . Du bør også undgå dette supplement, hvis du har skizofreni . Hørfrø kan interagere med blodfortyndende medicin , p-piller , og lægemidler , der anvendes til hormonbehandling.

Grøn Te


Grøn te er en glimrende urtemedicin for hudkræft . Denne urt indeholder en polyfenol kaldet epigallaokatekin LAT . Disse polyphenoler i grøn te tilbyde anticancer-midler og hjælper til at hindre hudkræft vækst og dannelsen af nye hudkræft tumorer . Drik 2 til 3 kopper grøn te dagligt , grøn te poser bliver solgt i naturmedicin butikker og i købmandsforretninger . Forbruge 100 til 750 mg af grøn te -ekstrakt dagligt . Tag ikke denne urt , hvis du har et hjerte betingelse , eller hvis du er gravid eller ammer . Brugen af grøn te kan interagere med adenosin , antiobiotics , benzodiazepiner , beta-blokkere , blodfortyndende medicin , kemoterapi , clozapin , ephinedrine , lithium , monoaminooxidasehæmmere , p-piller , og phenylpropanolamin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------