Position: sygdoms > 4 >

nccn retningslinjer prostatakræft

   Forståelse af tekniske jargon for at komme til hjertet af et spørgsmål er utroligt vigtigt , når vi diskuterer kræftbehandling . National Comprehensive Cancer Network ( NCCN ) har udgivet retningslinjer for patienter og sundhedspersonale forklarer i et enkelt sprog ins og ud af behandling af forskellige kræftformer , herunder i prostata

Prostata Cancer


Blandt mænd , prostata cancer er den tredje hyppigste årsag til død . Blandt mænd over 75 , er prostatakræft den største årsag til kræft-dødsfald .

Risikofaktorer og Symptomer


Nogle risikofaktorer øger din risiko for at udvikle prostatakræft omfatte alderdom , etnicitet ( afroamerikanere er mere tilbøjelige til at udvikle prostatakræft ) , og arbejdspladser, der udsætte dig for skadelige kemikalier , for eksempel malere og arbejdstagere i en dækfabrik . Symptomerne omfatter ændringer i vandladning vaner , lokaliserede smerter ved vandladning eller ejakulation eller smerter i lænden .

NCCN retningslinjer


Den NCCN retningslinjer kan hjælpe spare tid og energi ved at opstille klare snit forklaringer af forskellige procedurer, som du måske være underlagt sammen med at rådgive dig om din optimale behandling i bekæmpelsen af kræft . For aktørerne , give NCCN retningslinjerne en bedste praksis i forhold til accepterede behandlingsmetoder sammen med rådgivning om optimering af patienternes sundhedsvæsen oplevelse .

Prøve retningslinjer

For eksempel NCCN Prostatakræft Oversigt for patienterne tydeligt forklarer prostatakræft screening teknikker og terminologi som f. eks prostata -specifikt antigen ( PSA ) , processen med at tage en biopsi ( prøve af væv fra området) , og de forskellige stadier af kræft sammen med eventuelle risici af behandlingsmetoder .

Overvejelser

Ud over at give værdifulde oplysninger til at bekæmpe prostatakræft i dag , er de NCCN retningslinjer opdateres regelmæssigt af paneler af eksperter til at give rettidige og omfattende retningslinjer for fremtiden . For eksempel ændrede 2007-opdateringer deres proceduremaessige henstillinger for at muliggøre robot kirurgiske teknikker og videreudviklet på deres diskussion af patientens forventede levetid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------