Position: sygdoms > 4 >

om blærekræft & nedsat nyre- output

   Bortset fra hvordan det påvirker det organ , hvor den er beliggende , kan blærekræft have en dominoeffekt indvirkning på andre områder af kroppen samt , når det har spredt sig . Et potentiel fare for blærekræft er muligheden for nyresvigt , hvilket er en reduktion i produktionen fra nyrerne , som kan muligvis føre til fuldstændigt ophør af funktion

Blærekræft


Ifølge Medline Plus , blærekræft er en tilstand, hvor en kræftsvulst begynder at vokse inden for blæren . Disse tumorer er opdelt i to kategorier : papillær og ikke-papillære , med ikke-papillær tumorer vokser i væggen af blæren og papillære tumorer vokser på en stilk knyttet til blæren . Risikofaktorer omfatter rygning , udsættelse for farlige kemikalier og parasitære infektioner.

Blærekræft Komplikationer


Som svulsten vokser, vil det i sidste ende begynde at invadere andre omkringliggende områder af kroppen , skrider ind i en sag om fremskreden kræft . Det medfører et væld af ekstra mulige symptomer , herunder hel eller delvis urinvejsobstruktion , generelle og lokaliserede smerter , spredning af kræft til omkringliggende organer som lunger eller knogler , og nyresvigt .

Nyresvigt


Ifølge oplysninger fra Merck. com , en af de vigtigste underliggende årsager til akut nyresvigt er eksistensen af blærekræft . Symptomer på forestående nyresvigt omfatte blod i afføringen , dårlig ånde , træthed , krampeanfald og en reduktion i appetit . Hvis du er i behandling for blærekræft , skal din læge informeres omgående om nogen af disse symptomer for at afværge potentielle katastrofe .

Behandlinger

En reduktion i nyre output er blot et tegn på forestående nyresvigt , hvilket vil resultere i døden . Ifølge Medline Plus , behandling af den underliggende tilstand ( kræft ) vil forbedre nyrefunktionen , men lappeløsning kunne være påkrævet i mellemtiden , til de som tilslutning til en lav-protein diæt tage noget af belastningen ud af nyrerne .

Komplikationer

Ligesom blærekræft resulterede i nedsat nyre -udgang , så kan også nedsat nyre- output resultere i en række andre forhold. Mulige komplikationer fra en ubehandlet reduktion i nyre produktion omfatter permanente skader på nyrerne , skader på nervesystemet eller hjertet , anæmi som følge af blodtab gennem tarmkanalen , og hypertension .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------