Position: sygdoms > 4 >

rollen som en fysioterapeut ved hjertesvigt

   Gået Lange er de dage , hvor patienter med hjerteinsufficiens, var afskrækket fra enhver form for fysisk anstrengelse af frygt for , at det ville forværre deres tilstand . Utallige undersøgelser har konkluderet, at fysisk terapi hjælper mest patienter med hjertesvigt til ikke blot at vedligeholde, men også i beskedent omfang forbedre deres hjertefunktion . Selvom det er temmelig meget et tilfælde af brug det eller miste det , kan en fysioterapeut hjælpe lokalisere omfanget af " bruge det ", der er det rigtige for dig

Hvad er hjertesvigt ?


The American Heart Association definerer hjertesvigt som hjertet er i stand til at opfylde alle de krav, kroppens væv . Hjertesvigt er almindelig hos mænd og kvinder , der har lidt et hjerteanfald --- en afbrydelse af blodgennemstrømningen til hjertemusklen . Sådan skade reducerer hjertets effektivitet . Andre patienter kan udvikle hjertesvigt på grund af fremrykkende alder . De tidlige tegn på hjertesvigt inkluderer træthed og åndenød udløst af anstrengelse . Over tid kan disse symptomer , om patienten har udøvet selv eller ej.

et advarende ord


fordelene ved fysisk terapi for patienter med hjertesvigt er blevet godkendt af en række højt respekteret myndigheder på hjertets sundhed , herunder AHA 's Udvalg for Motion , genoptræning og forebyggelse . Men ligesom al god regel , har denne ene sine undtagelser . Rådfør dig med din hjertespecialist og /eller en fysioterapeut for at se, om du er en kandidat til et program for fysisk terapi . De fleste patienter med hjertesvigt er, men det er vigtigt at tjekke først .

Find en Licenseret Fysioterapeut


På samme måde som du ville insistere på en læge med top-notch legitimationsoplysninger , du ønsker at finde en fysioterapeut der er fuldt udstyret til at håndtere dine behov . American Physical Therapy Association ( APTA ) foreslår , at du altid søger en fysioterapeut , der er autoriseret , selv om det er terapi, der vil blive gennemført i anlæg vedligeholdes af Deres læge . APTA 's hjemmeside har en PT locator tjeneste, der giver dig mulighed for at tilslutte dit postnummer og generere en liste over akkrediterede fysioterapeuter inden for et bestemt antal miles af dit hjem .

Fysioterapi Works

En storstilet undersøgelse , hvoraf resultaterne blev offentliggjort i april 8, 202C udgave af Journal of American Medical Association ( JAMA ) , konkluderede , at et program for fysisk terapi for hjerte manglende patienter var ikke kun sikre , men produceres beskeden fordele . Undersøgelsen, der kaldes HF -action ( hjertesvigt : et kontrolleret forsøg undersøgelse af resultaterne af træningen ) , der er involveret " et randomiseret kontrolleret forsøg med 2. 331 medicinsk stabil ambulante patienter med hjerteinsufficiens og nedsat uddrivningsfraktion , " ifølge JAMA .

Fysioterapi til patienter i intensiv behandling ?

Mens fordelene af fysioterapi i en ambulant er almindeligt accepteret , at APTA i november 2007 udgivet en undersøgelse, som det sagde understøtter fysioterapeutiske intervention , mens patienterne er ved at komme i medicinsk intensiv afdeling ( ICU ) . Foreningen hævdede , at få patienter med hjertesvigt , der er involveret i enkle vejrtrækning og range- of- motion øvelser hjalp forkorte deres ophold på intensivafdelingen , sammenlignet med andre , der ikke deltager i fysioterapi sessioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------