Position: sygdoms > 4 >

terminal kræft i hjernen symptomer

   Kræft i hjernen er et begreb, der anvendes til at beskrive enhver unormal maligne vækst af celler i hjernen væv . Størrelsen og placeringen af kræft , den fase af kræft opdages , og hvor hurtigt behandlingen begyndt alle afgøre , om væksten kan behandles med succes eller i sidste instans vil blive terminal . kræft i hjernen , der har udviklet sig i den terminale fase resulterer i en række symptomer i de ramte enkelte

Stages


kræft i hjernen er opdelt i fire faser af udviklingen . I fase I og fase II , er unormale kræftceller langsomt voksende , vanskelige at opdage , og sjældent er begyndt at metastaserer , eller spredes til omgivende væv . Kræft i hjernen diagnosticeret i disse tidlige stadier behandles med større succes. I fase III , er kræftcellerne let identificerbare og mere tilbøjelige til at have begyndt at sprede sig. I trin IV kræft i hjernen , er væksten begyndt at aggressivt spredes i omkringliggende væv . Denne fase af sygdommen er scenen forbundet med terminal kræft i hjernen , da en vellykket behandling er det meget vanskeligere .

Neurologiske problemer


Det mest almindelige symptom oplevet af kræft i hjernen hos patienter , som er flyttet ind i den terminale fase af sygdommen er en stigning i neurologiske problemer . Disse kan omfatte svær anfald , talebesvær eller forstå, hvad der bliver sagt til dem , og besvær med at gå eller balancering . Den enkeltes personlighed kan skifte pludseligt og dramatisk , og han eller hun kan begynde at udstille ukarakteristiske adfærd .

Vision problemer


En pludselig indsættende synsforstyrrelser kan også signal terminal kræft i hjernen . Den mest almindelige af disse forstyrrelser er det pludselige tab eller skarpe fald i den perifere syn ; vision , der bliver underligt sløret , og /eller dobbelt syn . Det er også almindeligt, at disse problemer opstår i kun det ene øje .

Opkastning

En person med terminal kræft i hjernen kan også opleve alvorlige anfald af uforklarlig kvalme . Kvalme kan være ekstreme , og kan være ledsaget af episoder af langvarig og ukontrollerbare opkastning .

Forværring af symptomer

Patienter , der allerede er blevet diagnosticeret med kræft i hjernen kan opleve en mærkbar stigning i forekomsten og sværhedsgraden af de symptomer, de i forvejen lider af . For eksempel , mens hovedpine er fælles for mennesker med tidligere stadier af kræft i hjernen kan personer med terminal kræft i hjernen har mere intens hovedpine , som opstår i forskellige dele af hovedet og følger et andet mønster end deres tidligere hovedpine .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------