Position: sygdoms > 4 >

virkningerne af kemo på gigt

   Virkningerne af kemo på gigt kan resultere i en dramatisk forbedring . Ved behandling af kræft , er kemoterapi, som bruges til at dræbe kræftceller . Men i behandlingen af leddegigt , er det funktion til at mindske unormal cellulære opførsel

Funktion


kemo kan forbedre symptomerne på . arthritis ved at bremse reproduktion af celler og faldende visse kemikalier udtrykt ved de celler, der kendt for at forårsage betændelse .

Misforståelser


En almindelig misforståelse i forbindelse med kemoterapi er , at dens eneste brug i behandlingen af malignitet . Mange individer er ikke bekendt med virkningerne af kemo på gigt .

Advarsel


Kemoterapi har mange bivirkninger . Bivirkninger af kemo på gigt er de samme som de bivirkninger, den producerer i behandlingen af kræft . Patienten bør meddele en læge straks ved det første tegn på bivirkninger .

Effects

bivirkninger af kemoterapi omfatter kvalme , opkastning , tab af appetit , anæmi , lavt antal hvide blodlegemer , kompromitteret immunsystem , nedsat blodpropper evne , svaghed , ekstrem træthed og hårtab .

Betydning

Det er vigtigt at bemærke, at de doser , hvor kemoterapi gives i behandling af leddegigt er meget lavere end de doser, givet til behandling af kræft . Lavere dosis kan nedsætte forekomsten af bivirkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------