Position: sygdoms > 4 >

alternativ behandling for rektal cancer

   Rektal cancer strejker cellerne i endetarmen , som er den sidste del af tyktarmen . Selv om der ikke alternative behandlinger kan helbrede endetarmskræft , der er behandlinger , der kan forbedre livskvaliteten for dem med den betingelse , og måske afbøde nogle symptomer på sygdommen . I mange tilfælde føler folk vil forfalde til en depression eller yderst nødstedte når de står over for realiteterne i rektal cancer . Alternative behandlinger kan hjælpe dem genvinde kontrollen

naturopatisk medicin


Naturopati er en praksis for medicin , der bruger urter og andre ting fundet i . naturen til at behandle sygdom . Selvom naturopatisk behandlinger ikke gør endetarmskræft gå væk , kan de bidrage til at mindske symptomerne . Naturopati kombinerer ernæring , homøopati og andre behandlinger som traditionel kinesisk medicin for at hjælpe falde symptomer fra behandling bivirkninger , opretholde et sundt immunsystem , giver mere energi , at holde stofskiftet fungerer korrekt og hjælpe med fremtidige forebyggelse af kræft . Når det bruges sammen med traditionel medicin , kan naturopatisk medicin hjælpe med at forbedre patientens livskvalitet .

Art Therapy


Ifølge National Cancer Society , kan kunstterapi hjælpe en person med cancer behandle de fysiske og følelsesmæssige problemer forbundet med sygdommen . Kunst terapi indebærer patienter omdirigere deres følelser i kunst arbejde , musik eller dans . National Cancer Society antyder disse former for behandlinger hjælpe skære ned niveauer af angst , forbedre kommunikationsevner , forkorte hospitalsindlæggelser , bistå smertebehandling og lavere nyttiggørelse gange .

Meditation


Meditation er en metode til koncentration designet til at slappe af krop . Ifølge National Institutes of Health , er meditation nyttigt for at behandle den sovende problemer, der opstår angst og forvaltning svar til kroniske smerter . Der er forskellige former for meditation rådighed fra yoga til guidede billedsprog til tai chi . Selv simple øvelse som gang kan have samme virkning som meditation . Ifølge den amerikanske Cancer Society , viste en undersøgelse af 90 patienter , at 31 procent af patienterne havde færre symptomer på stress og 65 procent havde færre perioder med depression efter syv ugers opmærksomme meditation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------