Position: sygdoms > 4 >

avanceret behandling for tyktarmskræft

   Selv når tyktarmskræft er vokset til fremskredne stadier , muligheden for effektiv behandling stadig eksisterer . Selv om målet om at bekæmpe sene kræft generelt skift fra at søge om fritagelse for med henblik på at forlænge livet så længe som muligt , mange af de metoder er ens , giver patienten den bedste chance for at erobre kræft , uanset dets scene.

Colon Cancer


Ifølge MedlinePlus , tyktarmskræft påvirker tyktarmen eller endetarmen . Risikofaktorer for tyktarmskræft omfatter fordøjelsesforstyrrelser som irritabel tyktarm eller Crohns , en familie historie af kræft eller polypper i tyktarmen . Symptomerne omfatter lokaliseret smerte i underlivet , blodig afføring , smalle taburet , vægttab eller en obstruktion i mave -tarmkanalen.

fremskreden kræft


Ifølge National Cancer Institute , er tyktarmskræft betragtes fremskreden kræft , når det breder sig fra tyktarmen og inficerer andre områder af kroppen . Medicinsk , er dette kaldet fase 4 kræft-når kræften grene ud gennem lymfeknuderne system til at gøre sin vej til andre organer .

Avanceret Behandling Teori


Ifølge National Cancer Institute , avancerede behandlinger for tyktarmskræft meste involverer " palliative " metoden . These er teknikker , hvor målet er ikke at udrydde kræft ( som ikke længere er muligt at overveje , i hvilket omfang det har spread) , men at øge patientens komfort så meget som muligt , mens forlænge livet .

avancerede behandlingsformer

Den avancerede behandlinger anvendes i behandlingen af de sager om tyktarmskræft er stort set begrænset til kemoterapi og strålebehandlinger . Mens de behandlinger ikke vil fjerne kræft i denne fase , kunne de let en patients smerter. Kemoterapi består af administrationen af giftige stoffer i kroppen til at dræbe kræftceller , mens strålebehandling består af målrettet anvendelse af høje energi radioaktive bølger til at fjerne kræft væv ' evne til at fortsætte reproducere .

Research Studies

Et andet levedygtig form af avancerede behandling består af selvstændige optagelse i forskningsundersøgelser at undersøge levedygtigheden af nyopfundne metoder til behandling af kræft . Patienten kan medvirke til at fremme den teknologiske stade ved at fremme videnskabens forståelse af kræft , som med tiden vil forhåbentlig munde ud i en kur mod tyktarmskræft helt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------