Position: sygdoms > 4 >

hvad er de behandlinger af akut lymfatisk leukæmi ?

   Akut lymfatisk leukæmi kendes også som akut lymfoblastær leukæmi . Når ordet " akut " er forbundet med lymfatisk leukæmi , den betingelse er ofte dødelig , når den ikke behandles . " lymfatisk " indebærer , at kræften er afledt af dine celler . Akut lymfatisk leukæmi resultater i udviklingen af kræft i din knoglemarv , hvor dine celler er skabt . Leukæmi formularer fra din hvide blodlegemer , der er kendt som lymfocytter . Behandling af sygdommen kan variere afhængigt af hvor langt din kræften har avancerede .

Hvad er alle


Når du har akut lymfoblastær leukæmi , din knoglemarv til stadighed former umodne celler kaldes eksplosionerne . Hvis den blaster kunne fortsætte med at udvikle , de ville i sidste ende fra lymfocytter eller dine hvide blodlegemer . Fordi blaster er i stand til at vokse , begynder de at samle og opbygge i din marv . Som et resultat , dyrke disse blaster ud af kontrol , gør din krop i stand til at bekæmpe infektioner og gør det muligt for kræft til at vokse . Ifølge den amerikanske Cancer Society , uden behandling kan sygdommen medføre døden inden for kun få måneder efter diagnosen .

induktionsbehandling


Induktionsbehandling er den indledende fase af behandlingen af akut lymfatisk leukæmi . Ifølge Mayo Clinic , er formålet med induktionsbehandling til at ødelægge enhver leukæmi celler, der er ansvarlige for at forårsage din kræft . Induktionsbehandling omfatter primært kemoterapi . Kemoterapi ikke kun dræber din kræftceller , men kan også resultere i livstruende tilstande . Kemoterapi for akut lymfatisk leukæmi betyder, at du bliver nødt til at bo i et hospital i en længere periode . Som et resultat af behandlingsforløbet , er det muligt for kroppen at udvikle anæmi , infektioner , blødning og mange andre bivirkninger .

Konsolidering Terapi


Akut lymfatisk leukæmi er en form for kræft , der kan sprede sig hurtigt gennem andre steder i kroppen , så som din hjerne og rygmarv . Konsolidering terapi bruger massive doser af kemoterapi for at sikre, at kræften ikke kan spredes . Du kan også modtage målrettede medicinsk behandling i forbindelse med kemoterapi . Målrettet medicinsk behandling er bestemt til at angribe eventuelle afvigelser i kræftceller , som kan hjælpe cellerne formere sig og vokse . Målrettet lægemiddelbehandlinger er mere almindeligt anvendt i personer, der er disponerede for akut lymfatisk leukæmi på grund af kromosomforandringer.

vedligeholdelsesbehandling

Vedligeholdelsesbehandling forsøger at holde kræftceller fra fornybare i din marv . Det omfatter en kemoterapi regime af medicin såsom methotrexat og 6- mercaptopurin . Ifølge den amerikanske Cancer Society , kan vedligeholdelsesbehandling vare op til to år . Andre medicinsk behandling kan være inkluderet med din vedligeholdelsesbehandling , afhængig af sværhedsgraden af din kræft .

Forebyggelsesfonden

Når du har akut lymfatisk leukæmi , kan din læge injicere kemoterapi medicin direkte ind i din rygmarven under din behandlingsregime . Injektion kemoterapi medicin ind i din rygmarven kan dræbe kræftceller , der kan ikke opnås med regelmæssige behandlinger . Kemoterapi gives peroralt eller intravenøst måske ikke altid nå din rygmarven , hvilket kan resultere i dvælende kræftceller og et tilbagefald i leukæmi .

Andre Behandlinger

Andre terapier omfatter strålebehandling og knoglemarv stamcelletransplantation . Strålebehandling kræver brug af høje doser af stråling til at dræbe din kræftceller . Strålebehandling er mere almindeligt anvendt , hvis din leukæmi har spredt sig til dit centrale nervesystem . En knoglemarvstransplantation stamcelletransplantation kan være nødvendig, hvis du er på en højere risiko for tilbagefald fra din leukæmi . Du vil i første omgang gennemgå kemoterapi eller strålebehandling at dræbe din kræftceller . Efter du gendanne fra din indledende behandlinger , der er rask donor stamceller transplanteret ind i din marv , at gøre det muligt for raske celler til at vokse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------