Position: sygdoms > 4 >

hvad er en simpel masectomy ?

   En simpel mastektomi kaldes ofte for en komplet mastektomi . Det indebærer en fuldstændig fjernelse af brystet , herunder areola . Denne procedure er bevaret for brystkræftbehandling , når ingen anden mulighed foreligger, og kræften har ikke spredt sig til lymfeknuderne

Betydning


En simpel mastektomi er valgt hos kvinder med brystkræft . Det bruges som en behandling , når ingen andre forsøg på at reducere tumorer eller stoppe metastaser har svigtet. En simpel mastektomi helt fjerner den ene eller begge bryster .

Diagnose


Diagnosticering af brystkræft , der fører til en total mastektomi er udført i en læge kontor . Blodprøver , mammografi og x-stråler er truffet for at opdage tumor og evaluere tilstand af brystkræft før proceduren anbefales .

Procedure


Patienter kan have en simpel mastektomi i den ene eller begge bryster , afhængigt af diagnose . Nogle patienter har både bryster fjernet som en forebyggende foranstaltning . Patienterne er bedøves og kræver kun et par dage med en post- kirurgi hospitalsophold .

brystproteser

brystproteser bruges til at simulere bryster . De bruges til at erstatte den brystvæv , og give kvinden form af et bryst af æstetiske grunde . De er indsat på samme tid som den simple mastektomi procedure .

Forebyggelse

Forebyggelse af brystkræft progression kan ske gennem årlige eksamener og selvstændige undersøgelser . Kvinder opfordres til at forebygge behovet for enkle mastektomi ved at tjekke bryster for knuder eller usædvanlige vækster .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------