Position: sygdoms > 4 >

hvad er forskellen mellem fase 2 & fase 3 brystkræft ?

   Brystkræft er iscenesat på en skala fra 0 til IV . Stages IIA , IIB , IIIA , IIIB og IIIC bekymring tumorer , der har spredt sig ud over det oprindelige websted , men har ikke spredt sig , betyder, at de ikke har spredt sig til andre organer . Forskellene mellem disse faser bekymring størrelse , placering og hvordan kræft spreder sig

Stage IIA


Hvis tumoren er 0 til 2 cm i størrelse , har det kun spredt sig til 02:59 aksillære lymfeknuder , som er beliggende i armhulen , og små mængder af kræft kan findes på interne brystkirtler lymfeknuder , som er inde i brystet , som ligger i nærheden af brystbenet . Hvis tumor er større end 2 cm i størrelse , har det ikke spredt sig til nogen axillær lymfeknuder .

Stage IIB


I denne fase kan tumor være større , mellem 2 og 5 cm i størrelse . Hvis ja, har det kun spredt sig til 02:59 aksillære lymfeknuder , og bittesmå mængder af kræft kan findes på interne brystkirtlerne lymfeknuder . Hvis tumor er større end 5 cm i størrelse , har det ikke spredt sig til nogen aksil lymfeknuder og vokser ikke ind i brystvæg og hud .

Stage IIIA


I denne fase kan tumor være i overskud på 5 cm i størrelse , men hvis det er tilfældet, er det ikke vokser ind i brystvæg og hud og har spredt sig fra en til ni aksil lymfeknuder eller til den interne brystkirtlerne lymfeknuder . Hvis tumoren er 0 til 5 cm i størrelse , har det spredt sig til 08:55 aksil lymfeknuder eller har udvidet indre brystkirtlerne lymfeknuder .

Stage III B

Denne fase markerer begyndelsen på etaper , hvor kræften har vokset ind i brystvæggen eller hud . Svulsten har enten spredt sig til 02:59 aksil lymfeknuder og /eller spredes i små mængder til den interne brystkirtler lymfeknuder , eller det har spredt sig til 08:56 aksil lymfeknuder eller forstørres, interne brystkirtlerne lymfeknuder .

Stage IIIC

Den tumor er enhver størrelse og har spredt sig til 10 eller flere aksil lymfeknuder , har spredt sig til lymfeknuderne under eller over kravebenet , og /eller involverer både armhulen og interne brystkirtlerne lymfeknuder . Dette er den sidste etape , der anvendes til at beskrive brystkræft , der ikke har spredt sig til andre større organer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------