Position: sygdoms > 4 >

hvad er resultatet af kræft i spiserøret ?

   Resultatet eller prognosen for kræft i spiserøret i vid udstrækning afhænger af den fase af kræft . Jo tidligere din kræft opdages , jo bedre er prognosen . Kræft stadier bestemmes i vid udstrækning baseret på , om kræften er indeholdt i et område , spredt sig til organer i nærheden eller spredes til organer , der er fjernt

Statistik


Ifølge American Cancer Society , overlevelsesrater for kræft i spiserøret bliver bedre . I 1960'erne cirka 4 procent af patienterne overlevede i fem år efter at være blevet diagnosticeret , mens der i 202C cirka 18 procent af patienterne overlever fem år eller mere .

Stage 0 Prognose


Ifølge American Cancer Society , stadium 0 kræft har de bedste udsigter med en omtrentlig fem års overlevelse på 95 procent . I denne fase , er kræft indeholdt til cellerne , hvilken linje spiserøret .

fase I Prognose


Fase I esophageal kræft er karakteriseret ved kræft vokser ind i bindevævet under foring af spiserøret og har en fem-års overlevelse på 50 til 80 procent .

fase II og fase III Prognose

fase II kræft i spiserøret har en 10 til 40 procent på fem år overlevelsesraten . Stadium III kræft i spiserøret har en 10 til 15 procent overlevelsesraten .

Stage IV Prognose

Stage IV kræft i spiserøret er kendetegnet ved spredning af kræft i hele kroppen , og ifølge den amerikanske Cancer Society , har en mindre end 5 procent på fem år overlevelsesraten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------