Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan donere hatte til kræft ofrene

  Kemoterapi er kendt for at være " den kur så slemt som sygdommen . " Hvis du eller nogen tæt på dig er gået gennem denne prøvelse , du ved , at hårtab , der ofte følger med kemo behandlinger kun øger prøvelser . En nem måde for dig at udtrykke din medfølelse for kræftpatienter er ved at donere eller hatte , der skal fordeles gratis til personer under kemoterapi

Du skal bruge: .
Hatte i god stand
OR.
Garn.
Strikkepinde .

Kemo cap mønster .


1 .
Gå gennem din garderobe og enhver kasser med gamle tøj for at finde let ormen hatte til at donere ---
hatte stadig i god stand og attraktive , men som du ikke bære længere . Husk kræft ikke har en aldersgrænse , så inkluderer dine børns gamle hovedbeklædning , også .
2 .

Lav en hat til at donere . Grupper som HeadHuggers. org og ChemoCaps. com give mønstre for dig at strikke , hækle eller sy et loft for en kræftpatient . Disse mønstre tage hensyn til patienternes særlige hovedbeklædning behov : en hat , der ikke er lavet til at sidde på en fuld hår , en hue lavet af materialer, der ikke klør mod en bar kranium , hovedbeklædning designet til at dække bagsiden af hovedet så godt.
3 .
Find en velgørende organisation , som vil håndtere give dine donerede hat ( r ) til kræftpatienter . Din lokale hospital eller American Cancer Society kan indsamle hatte til dette formål , eller kan være i stand til at lede dig frem til en velrenommeret lokalt bureau , der gør dette arbejde .
4 .
Få alle de oplysninger, du får brug for på , hvordan hatten distribuere organisation ønsker du at sende hatte du donerer . Find ud af , om der er særlig emballage og mærkning anmodninger , som vil gøre deres arbejde lettere .

gode råd og advarsler


 • Gang virkningerne af din gavmildhed ved at få andre mennesker involveret . Du kan starte en hat drev i dit samfund . Eller hvis du har en gruppe af snu venner , samles til en aften med hatte sammen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------