Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan forstå mesathelioma

  Hvis du har brug for hjælp forståelse diagnosen mesathelioma , kan denne artikel forhåbentlig hjælpe . Vi vil diskutere diagnose, symptomer , tests og behandling for denne sygdom . Hvis du kan forstå mesathelioma , kan du gøre det første skridt mod din fremtid

Du skal bruge: .
Denne artikel
En god læge .


1 .

Hvad er Mesathelioma ?
Mesathelioma er en asbest-relateret kræft i foring af lungen eller foring af maven hulrum .
Bare ordet " Mesathelioma " skaber en frygt i de fleste af os , der er meget svært at beskrive . Det er næsten en form for panik , som sender kuldegysninger ned ad ryggen og gør du føler dig syg til din mave med det samme.
Uanset dit næste skridt er , ved, at der er mange web- ressourcer, der kan hjælpe dig begynde at administrere din medicinske behandling . Husk , jo mere du ved, bedre rustet du er til at beskæftige sig med denne diagnose .
2 .
Årsager til Mesathelioma
fleste mennesker , på et tidspunkt , er udsat for asbest . Det kunne have været i luften , i vandet vi drikker , eller i naturlige forekomster i jorden . De fleste mennesker ikke bliver syge af denne form for eksponering .
De mere almindelige årsag til diagnosticering af en asbest sygdom er langvarig eksponering-regel job-relaterede. Dog har nogle mennesker med meget lidt asbesteksponering blevet diagnosticeret med mesathelioma .
Kontakt din læge , hvis du føler , at du måske har mesathelioma .
3 .
Diagnose af Mesathelioma
Diagnosen mesathelioma normalt kun gives efter mange kliniske og radiologiske tests er udført . De fleste læger vil gøre en grundig sygehistorie , en fysisk , X-stråler , en lungefunktion test , og eventuelt en MR -eller CT -scanning . Der er imidlertid en biopsi gøres normalt for at bekræfte mistanke om denne sygdom .
Kontakt din læge , hvis du har mistanke om at du kan have mesathelioma .

4 .
Symptomer på Mesathelioma
Nogle af symptomerne på mesathelioma er brystsmerter , åndenød , og en nogenlunde konstant hoste . Der er dog nogle patienter med tiden diagnosticeret med viral lungebetændelse , fordi symptomerne er meget ens .
A x-ray vil oftest ske , og kan vise opbygningen af væske . Det kan også blive efterfulgt af en biopsi .
Mesathelioma af underlivet kan omfatte hævelse eller kramper .
Andre, mindre almindelige symptomer kan omfatte vægttab , feber eller nattesved .
altid konsultere Deres læge , hvis du har nogen af disse symptomer .
5 .
Behandling af Mesathelioma
Afhængig stadium af sygdommen , hvor det er , og hvor det har spredt sig til , er alle faktorer ved fastsættelsen af dine behandlingsmuligheder .
oftest behandlingen vil omfatte kirurgi , kemoterapi og strålebehandling. Du bør også forvente mange blodprøver under behandlingen for at bestemme affectiveness af behandlingen .

gode råd og advarsler • Find dig en god læge , at du er komfortabel med-det kunne være en lang rejse .
 • Gå til din læge , hvis du har nogen symptomer på mesathelioma eller har mistanke om du måske har sygdommen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------