Position: sygdoms > 4 >

kan du have en baby , hvis du har livmoderhalskræft ?

   Livmoderhalskræft er den mest almindelige kræftform hos kvinder i dag , og har mange effekter på en kvinders evne til at reproducere . Men det er muligt at have en baby efter livmoderhalskræft

tidlig påvisning


Kom en regelmæssig Pap smøre giver din læge for at afsløre eventuelle afvigelser tidligt . Hvis fanget tidligt, livmoderhalskræft kan være indeholdt . Hvis det er tilladt at sprede sig, vil de fleste kvinder har brug for en hysterektomi , hvilket gør det umuligt at få et barn .

Bedste Tid til begribe


Din krop kan have brug for tid til at komme til hægterne efter kræft går i remission , men der er ingen fast tid til at vente , før at undfange . Hvis du forsøger , og du bliver gravid , odds er din krop følte sund nok til at bære en baby .

fertilitetsmedicin


Nogle gange livmoderhalskræft kan nedsætte din naturlige hormon niveauer , som er væsentlige for at blive gravid . Lægerne kan behandle dette let , med hormonbehandling og fertilitet narkotika. Disse stoffer kan injiceres eller indtages oralt , og vil øge chancerne for at blive gravid .

Risici

Hvis din livmoderhalskræft udvikler sig , og du har operationer eller procedurer på din livmoderhals , kan der være problemer med graviditet . Disse øger sandsynligheden for tidlig fødsel , fordi livmoderhalsen kan blive udspilede under graviditeten . Der er en chance for en abort , fordi livmoderhalsen er ustabil .

Livmoderhalskræft Mens Gravide

Der er en lille chance for du kunne udvikle livmoderhalskræft , mens gravid , eller har din kræft kommer ud af remission . Dette betyder ikke at du er nødt til at afslutte din graviditet . Ifølge CancerHelp. org , vil lægerne anbefaler normalt at bære barnet til sigt og få behandlet eller har en hysterektomi bagefter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------