Position: sygdoms > 4 >

kemoterapi for lungehindekræft behandling

   Mesotheliom er kræft i mesothelium , en vævstype , at rederierne i kropshule . Det normalt begynder i lungerne og er næsten altid forårsaget af inhalation asbest partikler

Systemisk Terapi


Kemoterapi kan være den primære form . behandling af lungehindekræft . Formålet med denne form for behandling er at bremse udviklingen af kræft og samtidig minimere de skader det raske væv.

adjuverende behandling


Mesotheliom kan også behandles med kemoterapi i kombination med kirurgi eller strålebehandling . Denne type kemoterapi har til formål at forbedre resultatet af kirurgi eller strålebehandling.

Administration


Lægemidler der behandler lungehindekræft normalt indgives direkte i bughulen eller brysthulen . Denne metode begrænser bivirkninger til resten af kroppen og giver lægen for at bruge en højere dosis .

Cycles

Kemoterapi er givet i cyklusser , således at patienten til at inddrive fra hver behandling . Et typisk kemoterapi program for lungehindekræft har cyklus på tre til fire uger .

Narkotika

Læger typisk behandle lungehindekræft med flere lægemidler . Den mest almindelige form for kemoterapi er en kombination af cisplatin og pemetrexed . Injektioner af pemetrexed vil desuden kræve tilskud af folinsyre og vitamin B12 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------