Position: sygdoms > 4 >

kryptiske plasmid kræft genterapi

   Mens der er en række nye og innovative teknikker , der udvikles til at bidrage til at bekæmpe kræft , genterapi er måske et af de mest spændende . Bestående af målrettede re- engineering af kroppens genetiske kode for at hjælpe afværge spredning af kræft , genterapi giver en præcis strategi for , hvad der er i øjeblikket en temmelig rodet videnskab

Cancer


Kræft opstår , når kroppen ikke ordentligt indeholde og ødelægge en unormal mutation i en celle . Hvis der ikke gøres noget , vil disse unormale celler i sidste ende kløft og spredt i en sådan grad , at almindelige biologiske processer som at spise , trække vejret og fordøjelse er så svækket , at døden er uundgåelig . Symptomer på kræft omfatter nattesved , vægttab , feber og kulderystelser .

Basics


Ifølge National Cancer Institute , genterapi ( enten gennem brug kryptiske plasmider eller en anden metode) består i indsprøjtning kroppen med genetiske materiale . Dette materiale er brugt til at ændre den genetiske kodning af cellerne , hvilket gør dem immune over for sygdommen eller bedre i stand til at kæmpe off truslen om sygdommen . I kræftforskning , er genterapi ofte brugt til at overbevise kroppens immunsystem til at angribe kræftceller .

Cryptic Plasmids


En plasmid er en overdrages del af DNA , det genetiske materiale , som er indeholdt i alle celler . Ifølge Mondofacto. com , ordbog et online på medicinske udtryk , kryptiske plasmider har ingen kendt virkning på cellen , inden for hvilken det er indeholdt , og også have nogen yderligere genetiske materiale ud over det nødvendige for at cellen kan fortsætte reproducere . I det væsentlige er kryptiske plasmider en type af ukendt , idet de synes at tjene noget nyttigt funktion og kun eksisterer for at replikere sig selv .

Cryptic Plasmid Teori

Selv tilsyneladende uden formål i deres oprindelige tilstand , kryptiske plasmider er nyttige som en transport mekanisme for nyt genetisk materiale under genterapi . Som de eksisterer som en slags " blank tavle , "de er velegnet til at blive reengineered at indeholde yderligere genetiske materiale . De to store problemer i genterapi er (1 ) gør det rigtige manipulation og ( 2 ) ingeniørarbejde en leverance enhed, så den modificerede genetiske materiale at komme ind og ændre de eksisterende celler . Cryptic plasmider beskæftige sig med det andet spørgsmål , der tjener som en effektiv transport mekanisme til at levere de nye genetiske modifikationer .

Cryptic Plasmid Research

Ifølge en undersøgelse ud af Kina blev offentliggjort online i oktober 2007 i tidsskriftet " Cancer Gene Therapy , " kryptiske plasmider viser lovende som effektive køretøjer til genterapi . I undersøgelsen blev kryptiske plasmider anvendes i forbindelse med Bifidobacterium longum ( en type bakterier) at bremse væksten af levertumorer hos mus . Planen var effektiv , hvilket indikerer at plasmider er en stabil metode til transport af anti-cancer genetiske materiale ind i kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------