Position: sygdoms > 4 >

lymfeknuder kræft naturlig behandling

   Lymfeknude kræft eller lymfom er kræft i lymfeknuder eller lymfekirtler . De mest almindelige behandlinger for lymfeknude er kemoterapi og strålebehandling. Imidlertid har nogle mennesker valgt naturlige behandlinger i håb at helbrede sygdommen

Frugtsaft


For at hjælpe i behandlingen af lymfeknuder kræft , juice og vand vil hjælpe ved at afgifte kroppen efter udøvere af traditionel kinesisk medicin . Mens afgiftende din krop er det frarådes at indtage noget kaffe eller alkohol .

Grøntsager


Traditionel kinesisk læger mener, at der er mange grøntsager , som kan hjælpe med at afgifte kroppen , såsom gulerødder , rødbeder og svampe . Ved at spise en kombination af grøntsager , du er ikke kun afgiftende din krop , er du også healing din krop af andre mulige lidelser .

Echinacea


Echinacea kan hjælpe i styrke immunsystemet og er blevet ordineret af fagfolk i flere årtier . Hvorvidt beslutter at bruge alle naturlige behandlinger eller ved hjælp af medicinske behandlinger , vil Echinacea hjælpe med at holde immunsystemet arbejder med at forebygge indgår aftaler med andre sygdomme og vira .

Pau d' Arco

Pau d' Arco vil aide at forebygge og håndtere med de smerter , som du kan føle med lymfeknude kræft . Pau d' Arco indtages oralt tre til fem gange om dagen .

rødkløver

Rødkløver indtages oralt . Rødkløver virker som en detoxifier af befri kroppen af unødvendige giftstoffer i kroppen . Mange læger ordinere rødkløver , når en patient er under kemoterapi -behandlinger, per " naturlægemidler. "

bade

dampbade og kolde bade hjælpe med at frigøre spændte muskler . Brugen af bade både damp og koldt også hjælpe med at afgifte kroppen . Nogle vælger at bruge salte i deres bade til at fremme forfriskende hud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------