Position: sygdoms > 4 >

muligheder for livmoderhalskræft

   Livmoderhalskræft er kræft i den nederste del af en kvindes livmoder . The American Cancer Association anslår , at 11. 270 nye tilfælde af livmoderhalskræft vil blive diagnosticeret i 2009 . Livmoderhalskræft tendens til at være en langsomt voksende kræft , og kan påvises ved årlige celleprøve , der identificerer celleforandringer . Når fanget tidligt , kan livmoderhalskræft forebygges og behandles . Men hvis du finder dig selv ramt af denne sygdom , der er også nogle behandlingsmuligheder til rådighed

Kirurgi


The American Cancer Society . hedder det, at der er fire store typer kirurgi udført for livmoderhalskræft patienter : Kryokirurgi , laser kirurgi , conization og hysterektomi . De første tre muligheder er designet til at bevare fertiliteten, og henholdsvis involverer indefrysning af kræftceller, afbrænding kræftcellerne eller fjerne en kegleformet stykke af livmoderhalsen . Den sidste mulighed er en fuldstændig hysterektomi , hvor æggestokkene og livmoderen er fjernet . Det betyder, at kvinden ikke længere er i stand til at få børn . Lægerne normalt ikke lide at udføre en fuld hysterektomi , medmindre det er absolut nødvendigt .

Kemoterapi


Kemoterapi er en anden mulighed er angivet af American Cancer Society som en behandling for livmoderhalskræft . Kemoterapi anvendes alene eller sammen med kirurgi . Fem kemoterapi lægemidler anvendes oftest til behandling af livmoderhalskræft : paclitaxel eller Taxol , treatmencisplatin , fluorouracil eller 5- FU , ifosfamid og topotecan . Undertiden en kombination af disse stoffer er anvendt . En af bivirkningerne ved denne behandling er et tab af appetit . Du kan også føle sløv og svag .

stråling


Stråling er en tredjedel større metode til behandling af livmoderhalskræft . Ekstern strålebehandling terapi indgives normalt dagligt over en periode på seks til syv uger , i henhold til American Cancer Society . Brachyterapi , eller intern stråling , er også brugt . Såsæd, der indeholder radioaktivt materiale er placeret i skeden , hvor de giver koncentrerede stråling livmoderhalsen til at ødelægge kræftcellerne . Vaginal tørhed kan forekomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------