Position: sygdoms > 4 >

pille behandling for prostatakræft

   Prostatakræft indebærer valnød-store prostata , et centralt element i den mandlige reproduktive system. Ved behandling af prostatakræft , patienten har en række muligheder , der spænder fra operation til kemoterapi til forskellige former for strålebehandling . Pellet terapi , også kendt som intern strålebehandling , er en lang-praktiseret metode til at fjerne kræftceller i prostata . Selv om ikke nyttigt for alle tilfælde af prostatakræft , kan pille behandlingen være ganske effektiv til at tvinge kræft i remission .

strålebehandling Basics


Der er to primære former for strålebehandling , kategoriseres alt efter om kilden til stråling er til stede uden for eller inde i kroppen . Pellet terapi er et eksempel på den anden type . Målet med strålebehandling er at ødelægge kræftceller ved at udsætte dem for høje niveauer af stråling . Denne stråling handlinger til skade det genetiske materiale i kræftceller , hvilket gør dem ude af stand til at fortsætte reproducere .

Pelleter Terapi


Pellet terapi , også kendt som brachyterapi , er en form for intern strålebehandling , der er nyttige til behandling af tidlige stadier af prostatakræft , hvor sygdommen stadig er forholdsvis begrænset. Den udføres ved at indsætte små piller i prostata i sig selv. Disse piller er fyldt med radioaktivt materiale . Over tid , da det henfalder de radioaktive stoffer læk, langsomt dræbe kræftcellerne . Ifølge den amerikanske Cancer Society , er der to typer af brachyterapi-lavdosis behandling og højdosis behandling. Under lav dosis behandling , er mellem 40 til 100 piller placeres i prostata ved hjælp af en nål . Disse piller er tilbage på plads permanent , forlader stråling til at arbejde sin magi . Under højdosisbehandling er radioaktive katetre placeret i prostata og venstre der for et sted mellem fem til 15 minutter i træk . Disse bliver så fjernet, med den behandling , der gentages med varierende intervaller . En diskussion med din læge vil afgøre, hvilken er den rigtige metode for dig . Selvfølgelig er brachyterapi ikke uden bivirkninger . Disse omfatter urin og afføring spørgsmål sammen med eventuelle afmagt , da skaderne som følge af strålingen ikke er helt begrænset til kræftceller , og nogle sunde væv kan blive påvirket så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------