Position: sygdoms > 4 >

prostatakræft retsmidler

   Befri din krop af prostatakræft er en fælles indsats , der vil tage alle de fokus og koncentration , at du kan dine kære , og din medicinske team tilbud . I konfrontationen prostatakræft , betaler det sig at forstå de forskellige muligheder for behandling . Herved vil du være bedre i stand til at vælge en behandlingsmetode , der er rigtig for netop din situation

Kirurgi Indstillinger


Overvej kirurgi til at fjerne alle eller en del af prostata , hvor kræften har endnu ikke bredt sig til andre områder af kroppen . Den primære fordel for kirurgi er , at alle de kræft er fjernet med ét slag . Ifølge National Cancer Institute , kan denne operation udføres ved at benytte et snit i enten underlivet eller i mellemkødet ( området mellem pungen og anus ) . I forbindelse med overvejelserne kirurgiske muligheder , vil du også nødt til at vælge mellem at få udført operationen manuelt ( traditionelle " åben " kirurgi ) eller robot . Robot operation ved hjælp af en enhed kaldet den " DaVinci " maskine er blevet et populært alternativ til traditionelle prostata kirurgi , da det nedsætter den samlede inddrive tidspunktet for proceduren . Men ifølge en artikel offentliggjort på MCall. com , der er nogle spørgsmål om, hvorvidt robot kirurgi øger risikoen for bivirkninger fra proceduren , såsom impotens eller inkontinens . Disse er overvejelser du bliver nødt til at gøre med lægens hjælp , hvis kirurgi er en mulighed .

Yderligere indstillinger


overveje yderligere prostatakræft retsmidler , hvor kræften har spredt sig , eller blot for at sikre , at alle kræftceller er fuldt destrueres efter en prostatektomi . Disse behandlingsmetoder omfatter kemoterapi og strålebehandling . Under kemoterapi , er giftige stoffer tilføres din krop til at opsnuse og ødelægge kræftceller . I strålebehandling , vil målrettede stråling blive brugt til at ødelægge det genetiske materiale af kræftcellerne , hvilket gør dem ude af stand til at fortsætte dividere . Mens der er få muligheder forbundet med kemoterapi , strålebehandling giver mulighed for nogle valg . Disse valg omfatter generelt om du vil modtage intern eller ekstern strålebehandling , en beslutning, som vil afhænge af de særlige omstændigheder i din sag , herunder hvordan aggressiv kræften er , og hvor langt det har formået at sprede sig. Intern strålebehandling er også kendt som " pellet " terapi , og bruges til mindre alvorlige tilfælde af prostatakræft . Det indebærer injektion af radioaktive piller ind i prostata , som går til at ødelægge kræft indefra . Ekstern strålebehandling består af stråling anvendes fra en ekstern kilde , anvendes, hvor kræften har spredt sig , eller i forbindelse med andre behandlinger for at sikre , at alle kræftceller er ødelagt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------