Position: sygdoms > 4 >

raloxifen behandling for brystkræft tilbagefald

   Raloxifen er et receptpligtigt medicin gives til post-menopausale kvinder, som er i risiko for brystkræft . Ofte , læger ordinere raloxifen for kvinder, der har overlevet brystkræft med henblik på at forhindre en gentagelse af kræft

Baggrund


Brystkræft . opstår, når DNA i bryst celler muterer , får det til at vokse ukontrollabelt . Væksten i mange brystkræft tumorer er hjulpet af tilstedeværelsen af østrogen .

Funktion


Raloxifen virker ved at undertrykke østrogen niveauer inden for dit brystvæv , at hæmme væksten af tumorer , der er afhængige af hormoner .

Dosering


Læger typisk ordinere en 60mg tablet af raloxifen hver dag .

Risici

De mest almindelige bivirkninger af raloxifen er hedeture , ændringer i udflåd , led-eller muskelsmerter , depression , mave- problemer som diarr¨¦ eller forstoppelse , søvnløshed og vægtøgning , rapporter Mayo Clinic . Alvorlige risici forbundet med brugen af raloxifen omfatter blodpropper , hjerteanfald og slagtilfælde , advarer RxList .

Overvejelser

Hvis du har en historie af blodpropper , kongestiv hjerteinsufficiens, arytmi , hypertension , apopleksi , forbigående iskæmiske anfald eller sygdom , der påvirker dine nyrer eller lever , kan det ikke være sikkert for dig at tage raloxifen på grund af sin bivirkninger , rapporter Mayo Clinic .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------