Position: sygdoms > 4 >

D-vitamin kræft i æggestokkene behandling

   Kræft i æggestokkene er normalt ikke diagnosticeres , før den er i fremskredne stadier . På det tidspunkt , overlever kun 50 procent af patienterne . Med så høje dødelighed , er at finde nye behandlinger en prioritet . Nogle læger er tyder på, at patienter supplerer konventionel kræft i æggestokkene behandling med høje doser af D-vitamin

Overvejelser


Ifølge en maj 2009 Moores Cancer Center undersøgelse , D-vitaminmangel spiller en rolle i kræft i æggestokkene udvikling .

Ekspert Insight


Kræft i æggestokkene er generelt behandlet med kirurgi efterfulgt af kemoterapi . D-vitamin er ikke en bredt accepteret behandling , men ifølge John Jacob Cannell , MD , direktør for D-vitamin Rådet , alle af den forskning tyder på, at kræft i æggestokkene patienterne vil leve længere , hvis de tager D-vitamin

Fordele


At maksimere eventuelle potentielle fordele ved vitamin D til ovariecancerpatienter , anbefaler Cannell under mindst 5. 000 IE per dag .

Potentielle

Ifølge Yingyu Ma , MD, fra Roswell Park Cancer Institute , D-vitamin kan benyttes til at bremse væksten af kræft i æggestokkene celler og er især effektiv , når det anvendes sammen med kemoterapi .

Betydning

omkring 22. 000 kvinder i USA er diagnosticeret med kræft i æggestokkene hvert år .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------