Position: sygdoms > 4 >

adrenale tumor specialist

   Ifølge den Kræftbehandling Centers of America ( CTCA ) , de fleste binyre tumorer er godartede eller ikke-kræft , og måske ikke brug for behandling. En endokrinolog er den type læge , der har specialiseret sig i behandling af binyrer tumorer , uanset om de er kræft eller godartede . Normalt skal du henvises til en adrenal tumor specialist ved din primære læge

Fakta


Adrenal forekommer tumorer i binyrerne , som er placeret øverst i nyrerne . Der findes forskellige typer af kirurgiske behandlinger til rådighed via en adrenal tumor specialist , afhængigt af sværhedsgraden af din tilstand .

Funktion


En endokrinolog , der har specialiseret sig i binyrer tumorer vil vurdere dine symptomer og prøver at afgøre, om dine tumorer er kræft . Så vil han bestemme den mest hensigtsmæssige form for behandling.

Uddannelse


Ifølge The Hormone Foundation , endokrinologer , generelt tilbringe fire år i medicinsk skole efter eksamen fra college for at studere endokrinologi . Endokrinologi er studiet og behandlingen af dine endokrine kirtler , som omfatter: . binyre , skjoldbruskkirtel og hypofyse , samt dine æggestokke og bugspytkirtlen

Uddannelse

endokrinologer , herunder dem, der specialiserer sig i binyrerne problemer , tilbringe mindst 10 år i uddannelse , i henhold til hormon Foundation . Efter medicinsk skole, så fremtidige endokrinologer praktikant i omkring fire år, og de tilbringer en ekstra mindst to år på at lære deres speciale .

Typer

Ifølge hormonet instituttet , kan endokrinologer specialisere sig i op til to områder endokrinologi . For eksempel kan du opleve, at din binyrer tumor specialist også behandler problemer med skjoldbruskkirtlen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------