Position: sygdoms > 4 >

alternative kemoterapi

   Ifølge Mayo Clinic , refererer kemoterapi til brugen af narkotika til at dræbe hurtigt voksende celler i kroppen , ligesom dem, der er ansvarlig for kræft . Der er dog flere naturlige stoffer , som urter og svampe , der er blevet fundet i kliniske undersøgelser for at hæmme væksten af og eventuelt dræber kræftceller samt

Reishi Mushroom


Den Reishi svampen , Ganoderma lucida , har været anvendt i tusinder af år i Asien for mange forskellige sygdomme og er en af de bedste samlede tonics for sundhed og levetid. En undersøgelse offentliggjort i november 2002 i tidsskriftet Biokemisk og Biofysisk forskning i kommunikation undersøgt virkningerne af tørrede Reishi på meget invasive bryst-og prostatakræft celler . " Meget invasive " er en term, der anvendes til at beskrive kræft , der breder sig til andre områder af kroppen . Forskerne fandt , at Reishi undertrykte migrationen af kræftcellerne . Reishi kan købes online på helsekost butikker eller på kinesiske urt butikker . Det normalt sælges i tillæg form i standardiserede doser , men kan findes i hele tørret form , som kræver , at du forbereder en te ved kogning af svampen i flere timer .

Arjuna


Arjuna ( Terminalia Arjuna ) er en urt der har også været anvendt i tusinder af år , denne gang i den indiske system af traditionel medicin, der kaldes Ayurveda . I en undersøgelse offentliggjort i februar 2006 i World Journal of Gastroenterology , et ekstrakt af Arjuna viste sig at dræbe leverkræft celler ved skader deres DNA , som er den samme handling , som mange lægemidler kemoterapi narkotika har på kræftceller . Denne proces med drab cancerceller kaldes apoptose , hvilket rent faktisk betyder , at cellerne ødelægge sig selv eller begå selvmord , og menes at være udløst af DNA -signaler. Arjuna kan findes i kapsler eller i løs vægt i mange helsekost butikker , online sælgere og indiske købmandsforretninger.

Gurkemeje


Gurkemeje er en lys orange krydderi , som er en almindelig ingrediens i indisk mad og har været undersøgt for mange sundhedsmæssige fordele af det videnskabelige samfund . I en undersøgelse offentliggjort i februar 2009 i The Journal of Zhejiang University , en kemisk forbindelse i gurkemeje , kaldet curcumin , blev undersøgt for sin virkning på menneskers tyktarmskræft celler . Forskerne opdagede , at curcumin var i stand til både hæmme væksten og fremkalde apoptose i kræftcellerne . Gurkemeje er tilgængelig i krydderi del af de fleste dagligvarebutikker og kan føjes til supper , saucer og karryretter . Gurkemeje kosttilskud , som indeholder standardiserede mængder af curcumin , er også tilgængelige på mange helsekost butikker og online .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------