Position: sygdoms > 4 >

ernæring og kost for terminal tyktarmskræft

   Når en diagnose af terminal tyktarmskræft er gjort , er det fristende helt at give afkald på alle bestræbelser på at overholde en kvalitet kost og ernæring planen . Må ikke give efter så let at apati . Fortsat at følge en sund kost til de bedste af din evne kan bidrage til at få mest ud af den tid, du har tilbage , forbedre din resterende livskvalitet og hjælpe dig med at udvide de sidste dyrebare øjeblikke med dine venner , familie og kære .

Cancer kur retningslinjer


Følg de generelle kræft slankekure retningslinjer , når det er muligt, som de har råd til din krop den bedste mulighed for at modtage passende og optimal ernæring hele resten af din kamp med kolon kræft . Ifølge den amerikanske Cancer Society , omfatter denne spise en kost, som primært består af frugt , grøntsager og korn , mens begrænse fedtstoffer til mindre end 30 procent af din samlede kalorier . Desuden anbefaler den medicinske hjemmeside EMedTV ekstra protein indtagelse for caner patienter , som protein kan bidrage til at forebygge muskelsvind og kan hjælpe kroppen til bedre at genopbygge beskadiget væv . Generelt bør dine måltider består af en frugt , en veggie , en hel korn , en stor proteinkilde ( kød , æg , skaldyr eller fjerkræ ) og en lille smule af sundt fedt ( avocado , nødder , frø , kokosnødder eller olier ) .

Avanceret Colon Cancer Komplikationer


Foretag ændringer til kost , hvor nødvendige for at klare de krav og bivirkninger anlagt den ved terminal tyktarmskræft . For eksempel tager som kræft sit præg på kroppen , en meget almindelig bivirkning er et tab af appetit . Omgå dette problem ved at afvige en smule fra de ovennævnte anbefalinger at give patienten med hans livretter at vække appetitten under ru pletter . Derudover vil patienter med fremskreden kræft i tyktarmen kræve ekstra kalorier i forhold til en rask person , som kræften vil forhindre fuldstændig fødeoptagelsen sammen med krav om ekstra næringsstoffer til at hjælpe afværge sygdommen . Derfor forsøger at styrke kalorie indholdet af måltider når det er muligt ved hjælp af calorically tæt poster i andres sted . Nogle tips til at hjælpe dig med at opnå dette mål omfatter udskiftning af hele mejeri poster ( i stedet for at bruge fedtfattige mejeriprodukter ) og tilberede måltider i højt kalorieindhold olier som oliven og kokos . Du kan også overveje at tilføje portioner af mælkepulver eller aromatiseret protein pulver til drikkevarer og /eller ved hjælp af smør og andre højt kalorieindhold aromaer over grøntsager til snige sig i en smule ekstra ernæring for enkeltpersoner at håndtere terminal tyktarmskræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------